1 juni 2015

Wknd ståhej


Jeppis jepulis olipas kiva viikonloppu! Rankka ja uuvuttava, mutta hauska ja onnellinen. Miehen sisko meni nimittäin naimisiin ja juhlimme siis heidän häitään lauantaina. Koko perjantai meni järjestelyissä ja mä pakeninkin sitä touhua kesken kaiken kuntosalille... :D Kertoo muuten aika paljon elämän prioriteeteista kun kävin omiakin häitä edeltävänä iltana puntilla. Ja viime jouluaattona. No mutta ei siitä sen enempää!

Vaikka olinkin kuskin roolissa häissä niin myöhään venynyt juhlinta ja epäsäännöllinen ruokailu verottivat sen verran, että sunnuntai meni ihan pyjamapäiväksi ja sen päivän suurin saavutus oli vartin kävelylenkki meren rantaan. Niin ja imuroin myös! :D Mutta oli hauskaa ja ihanaa, rakastan häitä! Ihana laittautua (mitä niin harvoin jaksan tehdä) ja päästä juhlimaan + syömään kunnolla sekä tietysti saada olla osallisena kahden tärkeän ihmisen suurena päivänä.

Automatkalla, #weddingselfie
Buffa, yes please! 
Loppuillasta ei jaksanut enää olla niin korrekti poseeraamisen suhteen, t. pepsodent 
Sunnuntai-illan upea maisema

Tänään kävin töiden jälkeen nuuhkimassa talli-ilmaa ja kävelyttämässä V:tä. Olin taas suunnitellut loistavasti mun päivän enkä ollut ottanut tallivaatteita mukaan, mutta Vansit ja nahkatakki kelpasivat oikein hyvin ja sain kuulla yhdeltä hevosenomistajalta että olen oikein upea rokahtava ilmestys. :D Meillä ovat hevoset olleet nyt "esilaitumella" eli päivät laitumella ja vissiin kohtapuoliin alkaa täyslaiduntaminen. Huomaa kyllä muutoksen hevosten arkeen, kaikki ovat hirveän väsyneitä... No kyllä mäkin olisin jos olisi maailman upein seisova pöytä nenän edessä 8 h päivässä.


Tuli taas sellainen idiootti vastaan lenkillä että nyt saa kyllä hakea vastusta kaukaa. Nainen kahden terrierin kanssa. No ei varmaan tarvitse sanoa enempää? Koirat räksyttää minkä jaksavat ja tää nainen vaan hyssyttää hiljaa että "noh pieni puppeli et viitsisi olla haukkumatta ihana äidin mussu"... Päästään siitä ohi Vikingin kanssa niin se fiksu valopää päästää koiransa hetken päästä irti ja ne juoksevat räksyttäen Vikingiä päin mitä se tietysti vähän säpsähtää. Taas sieltä kuuluu hentoa torumista "nohnoh mites te kullanmurut nyt noin hyi tulkaa tänne" ja ihme kyllä ne piskit tottelivat... Oi kamala. Yksi (tai kaksi) asiaa mitä en tässä maailmassa kestä: kurittomat lemmikit ja kurittomat lapset. Siis kasvatuksen puute. Ei käsitä.


Aamulla oli kaatosade mutta onneksi iltapäivällä aurinko tuli esiin. Tuuli ei tosin kadonnut mihinkään.

Ihanaa viikkoa kaikille! :)


T. Viking

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.