9 aug. 2016

Lähde meidän mukaan maastoon!


Paras lääke lomaltapaluu- ja olympia-ahdistukseen on vauhdikas maastoreissu parhaan hevosystävän kanssa. Ensimmäisestä työpäivästä tuli selvittyä ja olympialaisetkin jatkuvat, mutta eilisen kenttäratsastuksen maastokoe oli kyllä vähän liian hurjaa katsottavaa kaltaiselleni herkkikselle. Hui, onneksi kohta alkaa koulutuuppaus jolloin ahdistusta aiheuttavat lähinnä katsojalta karannut ilmapallo tai kentän yli lentävä lintu. Hatunnosto kaikille urheille kenttäratsastajille, mulle riittää 40 km/h parin minuutin verran pellolla. ;)

Mies yllätti ennen Norjan reissua ja osti meille kauan haaveilemani GoPro-kameran. Tarviiko sitä muuten mihinkään muuhun kuin ratsastuksen kuvaamiseen...? ;) Kypäräpidikinkin pysyi hyvin paikallaan ja ensi kerralla tiedän kallistaa kameraa vähän enemmän jotta näkyy muutakin kuin hevosen korvan kärjet.

Vitsi meillä oli hauskaa! Laukattiin kaikki parhaat laukkapätkän ja Maaike oli niin innoissaan. Se tietää noi tutut laukkapaikat ja lähtee pienimmästä vihjeestä kuin tykin suusta. Ihan rentona siellä kyydissä ei voi olla, sillä Maaike loikkii välillä vähän sivulle jos se esim. pelkää jotain erikoisen väristä kasvia... :D Lentoon pyrähtävät linnut tai edessä seikkailevat hirvet sen sijaan eivät aiheuta mitään pelkotiloja.

Statistiikkaa (linkki Sportstrackerin sivuille):
Kesto: 1,5 h
Matka: 11,7 km
Keskinopeus: 7,2 km/h
Huippunopeus: 39,2 km/h

Toivottavasti tykkäätte tästä videosta! Jos tulee mieleen jotain kommentteja tai parannusehdotuksia, tai haluatko yleensäkään nähdä tällaista jatkossa - jätä mielipiteesi kommentin muodossa. Kiitos. :)

8 kommentarer:

 1. Kiva video! Ihan mahtavan näköisiä maastoja ja noi hevosen korvat 😍

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! :) Maaiken tallilla on kyllä huippumaastot. Tosin näiden välillä joutuu kävelemään pieniä asfalttiteitä pitkin aika paljon, mutta kyllä sen kestää kun pääsee laukkasuoralle. :D

   Radera
 2. IHANA video! Ja wouu mitkä maisemast. :o

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos, nää maisemat on kyllä ihanat. <3

   Radera
 3. Olipas tosi kiva videopostaus! Tee ehdottomasti lisää näitä! :)
  Vitsi, että kadehdin teidän maastoja.. niin upean näköistä :o <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! :) GoPro pääsee kyllä ehdottomasti mukaan myös tulevaisuudessa. Ja nää maastot on kyllä tosi kivat, niitä on ikävä Topangan ja Deen tallilla!

   Radera
 4. Tätä oli tosi kiva kattoa ja maisemat oli upeita! Ehdottomasti olen kiinnostunut näkemään lisää :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! :) Tätä oli itsekin tosi kiva tehdä!

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.