17 aug. 2016

Syksyn kisakalenteri


Tulevan syksyn kilpailut ovat olleet jo pidempään mielessä, mutta vasta viikonloppuna sain aikaiseksi avata TDB ensimmäistä kertaa toukokuun jälkeen. Ajatuksena oli kilpailla sopivalla tahdilla muutamat kisat syys-marraskuun aikana, mutta meille sopivia kisoja olikin vain syys-lokakuussa. Jaamme kilpailuosallistumiset omistajan kanssa ja neljä viikkoa kisoja putkeen ei tunnu kummankaan mielestä hyvältä ajatukselta, joten tällä hetkellä minä tähtään 1.10 (Haninge) tai 8.10 (Värmdö) kisoihin. Ilmoittautuminen niihin aukeaa nyt lauantaina klo 18 jolloin on oltava kärppänä ja haukkana päivittämässä TDB:n ilmoittautumissivua, ihana stressi-ilta se sitten. Omistaja kisaa 25.9 ja 16.10. Kuten sanoin, tottumattomille (ja muuta elämää omistaville ;)) tuo neljän viikonlopun kisaputki olisi vähän liikaa, joten siitä syystä osallistun vain jompaan kumpaan noista aiemmin mainituista ja ehkä vielä lokakuun lopussa yksiin kisoihin Haningessa. Näiden lisäksi kokeilen tietysti onneani oman seurani seuranmestaruuksissa, mikäli ne vain järjestetään. Päivämäärää ei ainakaan vielä ole julkaistu. Olisin myös halunnut käydä vielä 1-2 kisat marraskuussa, mutta silloin ei enää ole kisoja missään. :(

No, 1-3 kisat sopivat ihan mukavasti kiireiseen syksyyn. Näiden lisäksi toivon lähiseudulla järjestettävän rataharkkoja, mutta don't hold your breath. Ennen kisoja ja kisojen välissä on treenattava ajatuksella ja nousujohteisesti. Jätämme nyt toivottavasti helpon C:n taaksemme ja yritetään päästä kaikissa kisoissa helppoon B:hen. Isona juttuna tässä nyt on tietysti se, että kaikki nämä kisat ovat kotitallin ulkopuolella! Keväällä meillä oli isona etuna se, että kotitallimme järjesti kahdet aluekisat ja yhdet seurakisat. Täydellinen mjukstart ratsastajalle jolla ei ole lähes ollenkaan aiempaa kisakokemusta, kilpailuissa tarvittavia hermoja mainitsematta. No kunhan Maaike menee traikkuun niin puolet reissusta on jo tehty. ;)


Tiedättekö mitä!

Koulukisojen lisäksi meillä on syyskuun alussa edessä ihan mielettömän jännittävä ja toivottavasti hauska viikonloppu. Lähdemme nimittäin porukalla toiselle puolelle Ruotsia frieserpremieringeihin (#sanahirviö). Maaike on saanut aikoinaan Hollannissa toisen premien palkinnon, joten saa nähdä pystyykö se vielä parempaan... ;) Emme tosin uskalla toivoa sitä, ykköspremieen vaaditaan ilmeisesti todella paljon. Mutta kokemuksena tämä tulee olemaan ihan mieletön! Upeita hevosia joka puolella. Nämäkin skabat löytyvät välilehden "Kalender" alta, ja ne ovat 10-11.9. 

Mitäs muuten syksyyn? Sillä syksyhän nyt on. Saman tien kun kesälomani loppui sää muuttui ihan täysin, lämpö laski 5-10 astetta ja lähes joka päivä on tuullut (paitsi viime lauantaina jolloin otin aurinkoa terassilla). Tänään jopa satoi ja kaipasin lämpimämpää takkia kuin nahkatakkia. :( Perjantaina yritämme kovasti kannustaa Pederin tai Henrikin mitalisijoille Riossa! Lisää huippuratsastusta pääseekin näkemään seuraavan kerran lokakuussa HIHSissä jonne ajattelin tulla itsekin pitkästä aikaa. Viimeksi olin siellä vissiin 2012... HIHSin lisäksi meillä on täällä Tukholmassa SIHS jonne on tietysti pakko päästä katsomaan kenttäratsastusta ja... SHOPPAILEMAAN! 

Hui, tulipas pitkä pätkä tekstiä... :) Mulla olisi ihan hirveästi postauksia odottamassa luonnoksissa, mm. Norjasta pari, muutama erikoispostaus, varustehömppää, ratsastusjuttuja... Mutta palattuani töihin ei sitä aikaa ole enää niin paljon. En ole ehtinyt tekemään kuvauskeikkojakaan Suomen reissun jälkeen. Eilen oli perus talli-ilta mistä kotiuduin kymmenen maissa. Tällaista tänne. :D Perus, ihanan kamala arki on taas täällä!

Mitä sinun syksyysi kuuluu?

Heppatytön glamour-elämä - olympiakisoja ja kynsien lakkaamista. Pilaan yleensä vastalakatut kynnet muutaman tunnin sisällä, joten se siitä glämyyristä. ;)

6 kommentarer:

 1. Kiva postaus. mäkn olisin aloittanut Kisakauden tässä kuussa, mutta olen silloin lapissa... yhyyy... no tuleehan niitä kisoja. ^ ^ kyllä on kiva päästä Lappiin, voisin tehdä matkasta jonkinlaisen postauksen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! :) Lapissa on kaunista, mukavaa reissua.

   Radera
 2. Svar
  1. Jep, tästä syksystä tulee mielenkiintoinen. :D

   Radera
 3. Milloin SIHS on? Ja mistä sinne saa lippuja? :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Se on 24-27.11. Lippuja saa täältä: http://ticket.friendsarena.se/eSROSite400/SIHS/ tai klikkaamalla eteenpäin täältä (ehkä vähän selkeämpi kun näkee kunkin päivän ohjelman): http://www.swedenhorseshow.se/program/. :)

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.