3 juni 2018

Photoshoot: Daniela ja Goldi


Olin viikko sitten käymässä Suomessa. Viime kerrasta oli kulunut jo melkein puoli vuotta, joten oli ihanaa olla siellä viikonlopun yli. Sää suosi, perheen kanssa oli kiva viettää aikaa ja ehdin myös näkemään muutamaa ystävää.

Joskus luulin, ettei aikuisena voi löytää uusia ystäviä, mutta se on tullut todistettua vääräksi. Tutustuin Kultahippuja-blogin Danielaan reilu vuosi sitten, mutta tuntuu kuin olisimme tunteneet kauemmin. Muutenkin Suomessa käydessäni saan aina muistutuksen siitä, miten ihania ystäviä mulla on joita näen ihan liian harvoin. Onneksi on nykyajan tekniikka käytössä, ja lentoliput eivät loppujen lopuksi paljoa maksa.

Otin Danielasta ja Goldista muutaman kuvan ennen ratsastusta, ja nämä ensimmäiset vihreätaustaiset vastavalokuvat olivat oikeastaan ne kaikista randomeimmat, mutta mielestäni onnistuneimmat. Tulimme juuri hyttysten täyttämästä metsästä jossa kukaan meistä kolmesta ei voinut seistä paikallaan sekuntia kauempaa. Luulin jo kuvaamisen olevan siinä, mutta sitten näin tämän upean taustan. Kaksi eri vihreää sävyä vierekkäin, pehmeä ilta-aurinko paistaen puiden lehdistöstä läpi ja kauniit mallit. Olisi ollut ihme, jos kuvat eivät onnistu. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.