12 juni 2018

Snön ensimmäinen seikkailu


Snö pääsi viikonloppuna ensimmäiselle seikkailulleen! Lähdimme autolla muutaman kilometrin päässä sijaitsevalle järvelle. En osannut yhtään arvata miten Snö vieraassa paikassa käyttäytyy, sillä kotipihassa se on toistaiseksi ollut pennulle ominaisesti hieman varautunut, enemmän paikallaan asioita tutkien ja samaa nurmikkoa ympäri kulkien. Metsässä se kuitenkin oli todella rohkea, viipotti menemään hienosti vierellä ja oli ihan onnesta soikeana uusia paikkoja tutkiessaan. Itse uskaltauduin ihan veteen asti, en edes muista milloin olen viimeksi uinut näin aikaisin kesällä? Viime kesänä en käynyt järvessä/meressä kertaakaan. Vesi oli ihanan lämmintä ja paikka todella kaunis. Snö ei uskaltanut uida, mutta se kävi kuitenkin vedessä mahaan asti. Muuten se leikki rantakalliolla kävyillä ja nautti elämästä. :) Takaisin autolle kävellessä se oli hieman väsynyt ja halusi välillä syliin, mutta malttoi olla sylissä ehkä 5-10 sekuntia ja sitten oli taas voimaa hypellä itse eteenpäin. :D Vastaan tuli ihmisiä ja koiria, jotka se kaikki ohitti rauhassa, pari kertaa vastaantulevia vilkuillen mutta muuten hyvin käyttäytyen.

Tämän reissun jälkeen Snö on tuntunut paljon rohkeammalta ja on jo uskaltautunut pois kotinurmikoltakin. :) Se on niin ihana, reipas, rohkea ja ystävällinen pieni koiran alku! <3 En malta odottaa kaikkia seikkailuja, mitä tämän pörröpään kanssa pääsemme kokemaan. Snö täyttää perjantana 11 viikkoa. Punnitsin sen eilen ja tyyppi on kasvanut 1,5 viikossa melkein 400 grammaa painaen nyt 2,5 kg!6 kommentarer:

 1. En kestä miten suloinen se on :D Näen edelleen meidän vuoden vanhan koiran ihan vauvana, mutta voi että millainen pallero Snö on ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snö on kyllä valloittava <3 se kasvaa pelottavan nopeaa vauhtia, ei varmaan mene montaa kuukautta kun se alkaa olla jo "aikuisen" kokoinen. :o

   Radera
 2. Tosi kauniita kuvia ja onhan tuo pentu aivan mahdottoman suloinen!

  SvaraRadera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.