25 nov. 2014

Talvinen kuvahaaste

Det är dags för veckans utmaning! Den finska hästbloggportalen Blogitalli arrangerar varje vecka en utmaning som är öppen för alla. Jag tycker det är en väldigt härlig idé! Man får nya idéer för inlägg och man hittar något nytt att läsa då alla inlägg är listade på samma sida.

On taas viikon blogihaasteen aika! Suomalainen hevosblogiportaali Blogitalli järjestää joka viikko kaikille avoimen blogihaasteen. Mielestäni tämä on super kiva idea! Saan uusia ideoita postauksiin ja löydän joka kerta uutta mielenkiintoista luettavaa sillä kaikki haastepostaukset on linkitetty samalle sivulle.I veckans utmaning gäller det alltså att berätta om bästa sakerna i vintern och infoga minst fem härliga vinterbilder.

Viikon haasteessa täytyy siis kertoa mitkä asiat ovat parhaat talvessa ja liittää mukaan vähintään viisi ihanaa talvikuvaa.

© Susanna - Gracia 2012

Pigga, snabba och ivriga hästar.
(Hur stannar man den här hästen?)

Pirteät, nopeat ja innokkaat hevoset.
(Miten tää hevonen pysähtyy?)

 © Susanna - Gracia 2012

Vackra landskap och snöfyllda träd.
(Halt överallt. Du får ett ton snö i nacken när du rider under en gran. Det vill säga om du bor i Norrland, i söder är man lycklig om man får ens lite snöslask.)

Kauniit maisemat ja lumiset puut.
(Joka paikassa on liukasta. Niskaasi tippuu tonni lunta kun ratsastat kuusen alta. Mikäli siis asut Lapissa, etelässä saa olla onnellinen jos tulee edes räntää.)

© Emmy - Chupito M 2013

Fluffiga hästar som påminner om teddybjörnar.
(Munnen full med hårstrån. Det tar en evighet att torka en svettig häst.)

Pörröiset hevoset jotka muistuttavat nallekarhuja.
(Suu täynnä karvaa. Kestää ikuisuus kuivata hikinen hevonen.)

 Mel Veraz 2010

Vackra solnedgångar och mysiga kvällar.
(Mörkt dygnet runt.)

Kauniit auringonlaskut ja mukavat illat.
(Pimeää vuorokauden ympäri.)

Gracia 2013

När vårsolen börjar värma och det blir ljusare.
(Snön smälter och det är slask och gegga överallt.)

Kun kevätaurinko alkaa lämmittämään ja valo lisääntyy.
(Lumi sulaa ja joka paikassa on loskaa ja kuraa.)

Master Piece 2012

Varma och sköna vinterkläder.
(Antingen fryser du ändå eller sen är det för varmt.)

Lämpimät ja ihanat talvivaatteet.
(Joko palelet kuitenkin tai sinulla on liian kuuma.)

 © Susanna - Gracia 2012

Det bästa med vintern är när den är över. Dagarna blir ljusare, snön smälter, solen värmer och naturen vaknar till liv. Jag har alltid varit ett sommarbarn och kommer alltid att bli det. Visst finns det massor med trevliga saker med vintern... Om man är positiv. ;)

Parasta talvessa on kun se on ohitse. Päivät pitenevät, lumi sulaa, aurinko lämmittää ja luonto herää. Olen aina ollut kesälapsi ja tulen aina olemaan. Toki talvessa on paljon mukavia asioita... Jos jaksaa pysyä positiivisena. ;)


6 kommentarer:

 1. Hej! Oon ihan innoissani kun löysin sun blogin! Itsekin asun nyt Tukholman lähellä ja työskentelen ratsutallilla. Pakko kysyä onko tää Topanga Malin Å hevonen? :-)

  Mvh Helmi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Voi kiitos paljon! :) jos sulla on blogi niin linkkaa ihmeessä (tai perusta ;D)!

   Ei ole sama Topanga kyseessä. Liekö sama jonka itse hämmennyksen kera löysin kerran Googlen avulla, sama isä ja näköä myös :D

   Lämpimästi tervetuloa! :)

   Radera
  2. Haha okei :-) nousuokserille.blogspot.fi

   Radera
 2. Kiva blogi, löysin tänne yhden toisen blogin kautta. Mulla on ruotsinkielisten blogien maailma täysin vielä kokematta, niistähän voi löytyä vaikka mitä. Itse kirjoitan ihan vaan suomeksi, joitain tekstejä olen tehnyt myös englanniksi mutta kun se ruotsi ei ole virheetöntä niin en kehtaa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos, ja tervetuloa! :) Muutama postaus taaksepäin löytyykin listausta mun lemppareista ruotsalaisista blogeista, kannattaa lukea se jospa vaikka löytyy jokin kiinnostava blogi.

   Ja kannattaa ihmeessä kokeilla kirjoittaa ruotsiksi myös, kaikki tekevät virheitä! Itse koen kehittyneeni hurjasti siitä kun aloitin tämän blogin. Todella hyvä keino kartuttaa kielitaitoa. :)

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.