23 apr. 2015

Stockholmtips: Kungsträdgården

Kävimme eilen ystäväni kanssa after work-jäätelöillä Kungsträdgårdenissa. Huhti-toukokuussa puistossa hengailu on "in" sekä turistien että tukholmalaisten mielestä ja kaikki ovat siellä poseeraamassa selfieitä varten kirsikkapuiden alla. Ja en yhtään ihmettele, ovat nuo puut kyllä niin kauniit! Suosittelen ehdottomasti vierailemaan Tukholmassa tähän aikaan vuodesta. :)

Igår åt vi after work glass i Kungsträdgården med min vän. Det är ganska inne bland turister och också stockholmare att hänga i Kungsan runt april-maj och ta selfies med körsbärsträden som bakgrund. Och det förstår jag mycket väl, visst är träden vackra! Jag kan varmt rekommendera att besöka Stockholm den här tiden av året. :)








Tukholma-vinkkejä olisi kiva jakaa enemmänkin, onko näille kiinnostusta? :)

Det skulle vara trevligt att dela med fler Stockholmtips, någon som är intresserad av att läsa såna inlägg? :)

10 kommentarer:

  1. Postaus Tukholma-vinkeistä olisi tosi kiva! :) Aloin seuraamaan sun blogia jo ajat sitten mutta en ole muistaakseni koskaan saanut aikaiseksi kommentoida, rakastan Ruotsia ja kaikkea siihen liittyvää ja tätä blogia on tosi mukava seurailla :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kiva kuulla sinusta! :) Ja kiitos, täytyy alkaa suunnittelemaan jotain kivoja idis-vinkki-postauksia!

      Radera
  2. Joo, todellakin olis kiva kuulla vinkkejä mitä kannattaa Tukholmasta tsekata kun tulee käymään! :) -j

    SvaraRadera
  3. Aivan ihanan näköistä! :-)
    Ois kiva lukea eroaako ruotsalaisten tallitavat jotenkin suomalaisten jne. :-) Eli vähän erilaisesta tallikulttuurista?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Noi kirsikkapuut on kyllä kauniit! :)
      Joo, tosta aiheesta mun onkin pitänyt kirjoittaa mutta mulla ei ole kovin isoa otantaa täältä Ruotsin puolelta mihin osaisin verrata... Mutta ehkä siitä pienestäkin kokemuksesta voi jotain kertoa :)

      Radera
  4. Anna tulla vaan, kaikki sisäpiiritieto otetaan ilolla vastaan!

    SvaraRadera
  5. Ja jos sulla on jotain heppavinkkejä Tukholmaan myös niin nekin otettais ilolla vastaan. Viikonloppuloman aikana ehtisi hyvin esm käydä ratsastamassa :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kiitos ehdotuksestasi! :) Edelliseen blogiin kirjoitin mm. Kuninkaallisesta tallista (mikä menee kyllä enemmän sightseeingiksi) ja parista ratsastuskoulukokeilusta vähän Tukholman ulkopuolella, voisin siirtää/referoida ne postaukset tänne! :)
      Lisäksi mulla on luonnoksissa juttu Tukholman hevostarvikeliikkeistä, julkaisen sen heti kun ehdin joku viikonloppu kauppakierrokselle. :)

      Radera