21 maj 2015

One day in Sweden - #MieluumminOlisinTallilla


Blogitallin viikkohaasteen aiheena on tehdä My Day-tyylinen postaus, ja nyt te pääsettekin näkemään pienen palan arkeani Tukholmassa.


Aamu alkaa torkuttamismaratonilla. Tällä kertaa 40 minuuttia, siis oikeasti??? Miten voi olla niin vaikea herätä! Argh. Kun vihdoin saan itseni ylös sängystä 6:40 ja katson lämpömittaria niin masennun vielä enemmän. On kyllä vaikea uskoa, että vuosi sitten tähän aikaan oli +25 ja poltin itseni terdellä istuessa. No ei muuta kuin aamupalaa naamaan ja pikameikin teko.



Aloitan työpäivän kotoa käsin seitsemän aikoihin. Teen mielelläni muutaman tunnin töitä ennen toimistolle lähtöä niin työmatkakin tuntuu lyhyemmältä kun ei tarvitse kököttää jonoissa... Me asutaan aika landella (tai saaristossa kuten täkäläiset haluavat asian ilmaistavan) ja dösä kulkee vain muutaman kerran aamulla enkä jaksa stressata siitä, joten ajan yleensä autolla reilu 10 km päähän jossa on "pendelparkering" (en tiedä mikä se on suomeksi, mutta siis pysäköitialue johon voi jättää auton ja jatkaa matkaa julkisilla). Sieltä menee dösiä  3-10 min välein. :) Bussimatka Slusseniin kestää noin 45 min ja vaihdan Slussenissa metroon. Perillä Hornstullissa käyn nopeasti Hemköpistä ostamassa vähän välipalaa: raejuustoa, rahkaa, kurkkua ja avokadoja. Kun pääsen sisään toimistoon käynnistän tietokoneen, avaan ohjelmat ja työpäivä voi jatkua. Nappaan kahvihuoneesta banaanin ja mandariinin, aamupala nr 2 ei ole koskaan huono idea. ;)


Lounastauon vietän kuntosalilla. Mikä onni, että SATS löytyy kulman takaa. Mulla on kevyempi viikko menossa treenin suhteen mikä tarkoittaa sitä, että teen vain cardiota. Poljen 50 min crosstrainerilla samalla Viaplayta katsoen. Sen jälkeen teen vähän vatsoja: 3x15 sit ups, 3x15 vartalonkierto ja 3x15 jalkojen nosto. Kyllä polttaa! Treenin jälkeen lämmitän lounaaksi gulassikeittoa ja syön sen töiden lomassa.


Töiden jälkeen menen metrolla keskustaan ja käyn nopeasti Åhlensilla. Pakollinen visiitti, olishan se nyt aika sääli olla käyttämättä -20% alekuponkia ja 50 kr etuseteliä. :D Mukaan tarttuu muutama meikkijuttu. Ostosten jälkeen piipahdan alakerrassa sijaitsevassa Hemköpissä jossa on todella hyvä tarjonta "naturgodisia". Harmittaa etten voi syödä pähkinöitä, mutta rakastamiani valkosuklaa-mansikkapalloja kyllä. Tosi terveellistä hei. ;) Seuraavaksi suuntaan Östermalmilla sijaitsevaan Zara Homeen. Voisin ostaa sieltä kaiken... ♥ Mutta tällä kertaa etsin purnukkaa vanulapuille, onnistuin nimittäin tiputtamaan edellisen (ihanan, kauniin ja nyt valitettavasti loppuunmyydyn...) purkin lavuaariin ja se meni rikki. Sitten takaisin Slusseniin, vähän smoothieta naamariin ja bussilla kotia kohti.


Välipysähdys Maxissa ja viikko-ostosten teko... Inhoan ruokakaupassa käymistä! :( Kotona teen ruoaksi "hälsotallrik" (terveyslautanen), eli vähän niin kuin salaatti mutta kaikki ainekset ovat erikseen. Ainakin täällä Tukholmassa näitä myydään lähes jokaisessa kahvilassa. Lautaselle eksyy kanaa, kurkkua, tomaattia, parsakaalia, siemeniä, avokadoa, paprikaa, sipulia, raejuustoa, pinaattia ja fetaa. Terveisin, rakastan ruokaa! Mulla on paha tapa katsoa jotain ohjelmaa syödessäni ja just nyt oon ihan koukussa Täykkäreihin. Ruokalevon jälkeen käymme L:n kanssa 40 min kävelylenkillä.


Lenkin jälkeen käyn pikasuihkussa ja kymmenen aikaan mun maha kurnii taas, joten teen munakkaan johon tulee tomaattia, pinaattia ja paprikaa. Sanoinko jo, että rakastan ruokaa? Vietän samalla laatuaikaa Tahvon kanssa ja katson (taas) Täydellisiä naisia. Tahvo näkee ovenkarmissa hämähkin ja ryntää vahtimaan sitä. Sen jälkeen se tulee mun viereen nukkumaan. Godnatt!

6 kommentarer:

  1. Mukavan kuuloinen päivä ja ihania ruokia <3 :)

    SvaraRadera
  2. Tosi kiva postaus ja ihania ruokia! :D

    SvaraRadera
  3. Kiva postaus, näitä ois kiva lueskella useamminkin! ;) Tuli taas nälkä...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kiitos, mahtavaa että tykkäsit! :) Ehkä näitä voisi toteuttaa silloin tällöin.

      Radera