26 mars 2016

Photoshoot: Bejeweled

Eilen pääsin kokeilemaan ensimmäistä kertaa "oviaukkokuvausta" enkä olisi voinut saada siihen parempaa mallia kuin upean, herkän kauniin Vikingin. Se on jo niin konkari mallin hommissa, ettei meillä ollut ongelmia seisottaa sitä vapaana tallin käytävällä. Toki tuossa edessä oli naru ja vieressä ihminen! Olen itse hurjan tyytyväinen näihin kuviin, olihan tämä ensimmäinen kerta kun vastaavia kuvia otin ja muokkasin. Asetuksina olivat ISO 100, f2,5 ja 1/100, 160 tai 200.

Igår fick jag äntligen chansen att för första gången testa fota i dörröppningen. Det var vackra Viking som fick stå som modell. Hon har blivit så rutinerad med att modellera så det var inga som helst problem för henne att stå lös på stallgången. Dock hade vi ett snöre framför henne och bredvid stod en människa och höll vakt. Jag är så nöjd med bilderna, det var ju trots allt första gången någonsin jag fotade och redigerade såna här. Jag hade inställningar ISO 100, f2,5 och 1/100, 160 eller 200.


10 kommentarer:

 1. Hih, kaulakorut kokeiluun, mikä sopii parhaiten :D Hienosti olet onnistunut jo ensimmäisellä yrityksellä! Erityisesti kaksi viimeistä kuvaa ja niissä käytetty koru tekevät minusta parhaiten oikeutta kaunispiirteiselle Vikingille. Hyvä työtä, Rosse! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha joo kysyin Vikingin omistajalta jos häneltä löytyisi edes joku koru tähän tarkoitukseen ja sieltä tuli sitten useampi. ;) Olen samaa mieltä, viimeinen on ehdottomasti lempparini! :) Kiitos Susanna! :)

   Radera
 2. Upeita studiokuvia olet saanut. Kolme viimeistä kuvaa ovat ehdottomasti mun suosikkeja.

  SvaraRadera
 3. Kaikki upeita kuvia! toiseksi viimeinen ehkä eniten mun makuun, mutta loistava keksintö käyttää kaulakorua :)

  SvaraRadera
 4. Nämä on hienoja, korut ja malli sopivat niin hyvin yhteen! Juurikin toisiksi viimeinen on omakin lemppari, aivan ihana.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! :) Se on kyllä ehdottomasti myös mun lemppari. Turkoosi, hento koru ja kaunis valkoinen hevonen, ah mikä yhdistelmä!

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.