9 mars 2016

Teddykarhun metsäretki


Vietin tämän illan Jätin kanssa maastoretkellä. Aurinko paistoi, hevonen oli kiva ja fiilis hyvä. Tämä tyyppi on tosiaan 185 cm korkea joten videolla vähän vähättelin kun sanoin olevani parin metrin korkeudessa. Oikeasti pääni keikkuu varmaan jossain lähemmäs kolmen metrin korkeudessa Jätin selässä istuessa! :D Sain kuitenkin satulan selkään ongelmitta ja pääsin myös kyytiin asti (penkiltä). Älkää ihmetelkö lyhyitä, huonolaatuisia ja pystyyn kuvattuja videonpätkiä - nämä ovat Snapchatista poimittuja pätkiä. Minut löytää sieltä nimimerkillä rossew.

Pituutta meidän metsäretkelle kertyi 45 min. Kävimme metsässä kiipeilemässä ja seikkailemassa metsäpoluilla sekä laukkasimme hiekkateillä. Ne ovat täällä nyt ihan huippukunnossa (kunhan ei ole pakkasta), sopivan pehmeät mutta eivät liian vetiset. Jätillä oli kyllä hauska ratsastaa, pelkästään sen kaula on tyyliin yhtä pitkä kuin koko Topanga. ;) Liikkeetkin sillä on kokonsa mukaiset ja ne vaativat aina muutaman minuutin jotta niihin tottuu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.