30 sep. 2016

Ei tuu kesää eikä kisojaKesä on ihan selkeästi nyt loppu. Täällä satoi tällä viikolla ensimmäistä kertaa kuukauteen tai kahteen. Ihan kiva syksy siis ollut täällä meill, todella lämmin ja kuivaakin kuivempi. En oikeasti muista milloin olisi viimeksi satanut. Toivottavasti tämä syksy jatkuukin yhtä kauniina. :)

Huomenna piti olla kauden ensimmäinen kilpailustartti, mutta Maaiken lastausongelmien takia peruttiin nämä kisat ja otettiin tilalle lastaustreeniä ammattilaisen kanssa. En ole itse ollut mukana treeneissä, mutta ensimmäinen kerta sujui kuulemma jo todella hyvin. Maaikella on vielä kaksi kurssipäivää edessä tänä viikonloppuna jolloin ongelmat ovat toivottavasti historiaa.

Viime viikon valmennus ei jättänyt mulle kovin hyvää fiilistä enkä olisi tällä viikolla ehtinyt ratsastamaan kuin yhtenä päivänä pikaisesti. Sinänsä tämän viikon kisojen peruminen oli ihan hyväkin juttu. Tosin ensi viikolla on sitten oikeasti näytön paikka kun ratsastamme vieraassa paikassa, pitkällä radalla, mulle ihan täysin uuden ohjelman... En ymmärrä miksi stressaan nyt tätä radan opettelua ja muistamista niin paljon. Keväällä opin kolme eri koulurataa ihan vaivatta. Varhaisdementia? :D 


Dee muuttaa uuteen kotiin huomenna, ja hyvästelin sen vähän haikein mielin tiistan ratsastuksen jälkeen. Sen kanssa on ollut tosi kiva työskennellä ja se on edistynyt paljon varsinkin nyt kesän laidunloman jälkeen. Viimeisimmillä ratsastuskerroilla olemme työstäneet esim. ravipohkeenväistöjä, vastalaukkoja ja laukanvaihtoja joista erityisesti väistöt olivat muutama kk sitten sille täyttä hepreaa. Se on myös saanut paljon lihasta ja ryhtiä, sekä lennokkuutta liikkeisiin.

Mulle on tarjottu jo kolmea hevosta ratsastettavaksi Deen tilalle, joten seuraavat viikot tulevat sisältämään koeratsastuksia. Kaksi hevosta asuvat samalla tallilla kuin Dee ja sitten yhden vähän kauempana asuvan perheen kilpahevoset (3-4 kpl?). Toivottavasti näistä löytyy joku kiva uusi ratsu! :)

Ainut kuva viime perjantain kouluvalmennuksesta.

Huomenna treenaamme ensimmäisen kerran LB:2 koulurataa Maaiken kanssa. Ajatuksena on myös ottaa hienoja syksyisiä pönötyskuvia. :) Ensi viikon keskiviikkona meillä on kouluvalmennus (mikä juttu tää muuten on, että mulla on valmennus joko aamulla seiskalta tai illalla kymmeneltä?), perjantaina on läpiratsastus ja viime hetken hienosäätöjen tekeminen, sekä tietysti hevosen ja varusteiden pesu. Lauantaina pääsemme sitten toivottavasti kisoihin asti, peukut pystyssä että lastaustreeni tuo tulosta (ja ettei meidän startti ole taas ensimmäisten joukossa)... ;)Lehmä- ja ruokakuvia ei ole koskaan tarpeeksi, vaikka aika random ne hevosblogissa ovatkin. ;) Ruokakuvista kuitenkin sen verran, että jos joku miettii mihin Tukholmassa kannattaa mennä syömään - voin lämpimästi suositella Supperia (Tegnérgatan 37). Aivan T-Ö-R-K-E-Ä-N hyvää ruokaa ja hyviä drinkkejä. Olin ravintolassa toista kertaa, tällä kerralla työporukan kanssa, ja aivan varmasti syön siellä vielä monta kertaa. Pöytävaraus kannattaa tehdä monta viikkoa etukäteen, ainakin jos haluaa syödä pe-la illalla. :)

Loppukevennyksenä Maaiken riemukas laitumelle päästäminen. Täällä ovat hevoset vielä laitumella, mikä sen parempaa kun lämpötila ja pohja sen vielä sallii.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.