1 sep. 2016

Photoshoot: Alexandra ja Arbaleesia

Syksyn ensimmäinen päivä on täällä (se ei onneksi vielä näy säässä, Tukholmassa nautitaan tällä hetkellä reilusta +20 asteen lämmöstä ja auringonpaisteesta), mutta palataan vielä takaisin kesään ja Suomeen. Kävin moikkaamassa ystävääni Alexandraa ja otin samalla vähän kuvia hänestä ja Arbaleesiasta, ja pääsin vielä itsekin lopuksi Arbaleesian selkään! Kuvausreissu kävi ihan urheilusuorituksesta sillä kuvauspaikalle oli noin puolen tunnin kävely per suunta ja lämpöä oli mukavat +25. Mitäpä sitä ei tekisi hyvien kuvien eteen! ;)

Kesäinen Suomi on kaunis!
Matka taittui kapean asfalttitien reunaa ja välillä hypittiin metsän puolelle kun vastaan tuli traktori.


Tämän lähemmäs vettä ei Arbaleesia suostunut menemään, ja tähänkin päästiin vain peruuttamalla.
Rannassa keikkuvat veneet olivat Arbaleesian mielestä ihan kamalia. :D
Tämä on oma lempikuvani!Kesää ja lämpöä tulee kyllä vähän ikävä, mutta onneksi syksyn kalenteri on ihan täpötäynnä kivoja matkoja ja tapahtumia. Suomeenkin olen tulossa peräti kaksi kertaa kuukauden sisään, ensin HIHSiin ja sitten marraskuun lopulla BLOGIEXPOON! Laittakaa 20.11 kalenteriin. ;)

2 kommentarer:

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.