9 mars 2015

+15 ja aurinkoista

Joko sinne Suomeen tuli kevät? Meitä tukholmalaisia hellittiin eilen +15 lämpötilalla ja auringonpaisteella, ihan uskomatonta! Tosin tuuli jonkin verran (kuten lähes aina täällä saaristossa, murr...) joten se vähän viilensi ilmaa. Mutta oli kyllä ihan mielettömän ihanaa kun ei tarvinnut pukea pitkiä kalsareita ja untsikkaa päälle.

Näin keväällä tuntuu siltä, että tallilla kokoustetaan yhtä päätä. Vasta pari viikkoa sitten oli yksityistallin kokous ja eilen oli ratsastusseuran vuosikokous... No, hyvähän se vain on! Tuli paljon uutta infoa ja oli ihan mielenkiintoista olla paikalla. Meidän tallissa ja seurassa vallitsee ihan mielettömän hyvä yhteishenki ja ekaa kertaa elämässäni mullakin on sellainen olo, että kuulun seuraan oikeasti ja olen sen arvokas jäsen. Ehkä oon vain ollut väärissä seuroissa Suomessa. :)

Nappasin myös kameran mukaan, olihan tää mahtava kevätsää pakko ikuistaa! Malleiksi joutuivat D ja Viking sekä yksi suloinen poniratsukko. Kuvat eivät tällä kertaa onnistuneet ihan hirveän hyvin, mulla oli ihan väärät asetukset näköjään... No, kelvannee kuitenkin. ;)

Undrar om det är vår i Finland redan? Vi stockholmare fick njuta igår av +15 grader och sol. Så underbart! Dock blåste det lite (som typ alltid här i skärgården, blääh...) så det gav lite kylande effekt. Men åh vad det var härligt att man inte behövde ta på sig långkalsonger och dunjacka!

Vi har många möten på ridklubben nu så här på våren. Några veckor sen var det privathästmöte och igår hade vi årsmötet för ridklubben. Det var mycket info och intressant att närvara. Vi har en härlig stämning i klubben och första gången i mitt liv känns det som att man tillhör klubben på riktigt och är en viktig medlem. Kanske jag bara har varit medlem i fel ridklubbar i Finland... :)

Jag hade med mig kameran, det var ju ett måste att fota den första vårdagen! Som modeller hade jag D och Viking samt ett gulligt ponnyekipage. Bilderna blev tyvärr inte så bra nu, hade helt fel inställningar... Nå, dom får duga! :)


Dagens:
Brillor/Arskat - Ray ban
Jacka/Takki - Second hand
College - Kingsland
Byxor/Housut - Equiline
Strumpor/Sukat - Horze
Skor/Kengät - Vans




Tässä on herra J, hevonen josta puhuin viime postauksessa ja joka siis liittyy tiimiin mukaan.











Tiistaina tiedossa Vikingin kanssa karkelointia ja keskiviikkona liikutan friisitamman. Jee!

8 kommentarer:

  1. Apua, olen KADE!!! Lähetä vähän kevätaurinkoa tänne itänaapuriinkin =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi ^^ toivottavasti kevät tulee sinnekin pian. Vähän pelkään eilisen olleen huijausta, tälle viikolle luvattu vaan jotain 3-7 astetta. :(

      Radera
  2. Vilka härliga bilder det blev! Ser fram emot att kika på resten ;) Kramar Diana

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi lätt när man har snygga modeller ;)

      Radera
  3. Niitä hevosia vaan tahtoo kertyä ihan huomaamatta...mutta the more, the merrier ;)

    Kevät koitti tännekin, siis ihan vain mun synttäreitä varten....no ei! Mutta kävin tänään ratsastamassa vain neulepusero päällä ilman hanskoja ja jestas, että sitäkin tunnetta on kaivanut. Ihan kyllä +15 asteen lämpöihin ei täällä päästy...:D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Joo niin taitaa olla, putkahtelee vaan jostain nurkan takaa :D

      Toivon kovasti, että se kevät nyt oikeasti tulisi! Ei mitään takatalvia. Odotan jo kevään ekaa maastoretkeä!

      Radera
  4. Suoraan hööksin kuvastosta! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha joo, täytyy myydä nää niille mainoskuviks :D

      Radera