8 juli 2016

Ihanat kesäillat, ihana hevonen, ihana elämä

Kesällä en kaipaa muuta kuin aurinkoisen kesäillan, laulavat linnut, metsän ja hevosen selkään. Vaikka edellisestä kunnon koulutreenistä Maaiken kanssa oli kulunut yli kuukausi, huomasin metsässä kävellessämme etten edes kaivannut koulutuuppailua vaan se metsä, ja hevonen, oli se juttu. Vain hengittää metsän ihanaa tuoksua, kuunnella linnun laulua ja silittää hevosen pehmeää kaulaa (ja ne tuhat hyttystä). Ajantaju katosi ja jotenkin ne alkukäynnit venyivät puolen tunnin mittaisiksi.

This is my happy place.
Maaike on saanut ottaa aika rennosti nyt koko kesäkuun ajan. Se oli leirillä omistajan tyttären kanssa ja kävi myös Skånessa erään tunnetun hevosenkouluttajan leirillä. Rentoa menoa, ei vaatimuksia ja hauskanpitoa. Sitä kesän kuuluukin olla! :) Heinäkuu mennään vielä puolitempolla ja viimeistään elokuun alussa täytyy ottaa kaikkia osapuolia niskasta kiinni. En ole kuitenkaan vielä edes vilkuillut syksyn kisakalenteria. Yksi asia on kuitenkin varma: frieser premiering 10-11.9, sinne me lähdemme! Maaike on saanut aikoinaan II premierin eikä omistaja usko sen voivan parantaa tulostaan, mutta haluaa kokea tämän tilaisuuden. Lähden tietysti mukaan! Mikä mahtava kokemus jo ihan valokuvausolosuhteiden puolesta - upeita friisejä joka puolella. ;)Tämä keskiviikkoillan ratsastus oli siis ihan vain mukavuushömpöttelyä, verkkasin Maaiken omistajalle. Ja sain myös vihdoin vähän kesäisiä ratsastuskuvia! Laadulla en kuitenkaan voi kehuskella tällä kerralla, mutta pääasia että on jotain. ;)


Nää on näitä kuvia mitkä pitäisi jättää julkaisematta blogissa mikäli ei halua raskausuteluja. Uteliaille ja epäilijöille tiedoksi, EN OLE raskaana! Mulla on vain iso perse ja notkoselkä. :D Eikä meitä paksureisejä omistavia turhaan neuvota olemaan käyttämättä vaaleita housuja. ;) Nämä Kingslandin ihanat "uusivanhat" (ostin käytettynä) ovat kuitenkin mun mielestä hienot kesähousut ja ennen kaikkea mukavat sekä viileät, joten pieni paksureisiefekti annettakoon anteeksi.


Olimme molemmat vähän ruosteessa Maaiken kanssa, liikaa taukoa. Tuli vähän sellainen olo, että nyt ei kyllä kannata edes kisaamista suunnitella. ;) Katsotaan niitä talutusluokkia sitten ensi vuonna vai mitä. No ei, kyllä tästä taas noustaan ja tavoitteena on jatkaa helppo B:tä. Sisäkausi kun kolkuttelee ovella niin meidän syksyn pääluokka tulee varmaan olemaan LB:1, ainut ruotsalainen helppo B mikä ratsastetaan lyhyellä radalla. Haluaisin kyllä vakiinnuttaa tasoksemme LB:3 (se minkä ratsastin seuranmestaruuksissa) josta ehkä voisimme keväällä siirtyä varovasti ratsastamaan jonkun helpoimman helpon A:n. Se vaatii kuitenkin paljon työtä ja treeniä!
Päivän asu:
Kypärä - Lamicell
Paita - Playsson.net
Hanskat - Roeckl
Housut - Kingsland
Saappaat - Mountain Horse


Ensi viikollas saan nauttia Maaiken seurasta useampana päivänä ja silloin olisi tarkoitus niin treenata totisesti koulua, hyppiä pieniä esteitä kuin tehdä pitkä maastoretki.

Ja tiedättekö mikä on ihan parasta? Mulla alkaa tänään KESÄLOMA! Neljä viikkoa. Tätä on odotettu. Iltapäivällä otan mallia Maaikesta ja kirmaan tällä tyylillä ulos työpaikalta. ;)PS: Tiedättekö mikä on aika hurjaa?
Blogin instagram-tili sai eilen 5000 seuraajaa. Ja Maaiken laidunvideo lähentelee 20 000 katselukertaa. 

4 kommentarer:

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.