30 juli 2016

Playssonin Vögue-kuvaukset

Kuvaaja-assistentti työn touhussa

Playsson.net kutsui minut valokuvaajaksi Vögue-fashion-muotikuvauksiin. Kuvauslokaationa toimi upea Ypäjä, jossa en ollut aiemmin käynyt. Ei siis tarvinnut hetkeäkään miettiä vastaanko kutsuun myöntävästi! Upea tiimi, hauskat tyypit ja suloiset koirat kaverina pistimme pystyyn kaikkien aikojen kuvaukset joista supistiin siihen malliin hötölässä, että nyt oli selkeästi tekeillä jotain todella suurta. Suunnitelmissa oli kuvata House of Horsesin hevostarvikekaupassa myynnissä olevia tuotteita. 


Bloggaajille puhelinmerkillä on väliä. Tässä otettiin mallia suuresta maailmasta ja demonstroitiin kuinka hyvin isokin puhelin mahtuu tähän kauniiseen vyölaukkuun. Ideana on tietysti se, että puhelin mahtuu kokonaan sisään siihen laukkuun mutta sellaiset kuvat olisivat tietysti olleet ihan tylsiä.

Black Knight-pikkulaukku/vyölaukku löytyy täältä.Ehta suomalainen mies Mauno pääsi poseeraamaan yllään House of Horsesin riimu.


Mallit olivat aivan kuvaaja-assistentin lumoissa. Tätä tyyppiä taidettiin kuvata päivän aikana enemmän kuin muita malleja yhteensä...


Muiden mallien pohtiessa poseerausasentoja ja -kykyjään Aada näytti muille mallia oikeanlaisista poseerausasennoista. Mauno suoriutui tehtävästään kuvausrekvisiittana oikein mallikkaasti.

Attention whore! Assistentti se siellä taas hakemassa huomiota.

Päivän päätuotteena olivat Licarzon yli-ihanat ratsastushousut. Näistä löytyi niin blingiä, pitsiä kuin kiiltonahkaisiakin yksityiskohtia. Multa löytyy nuo harmaat ja en voi kuin kehua niitä. Muille varustehulluille lupaan tehdä pienen esittelypostauksen niistä, kunhan käyttökokemusta kertyy hieman. ;)


Hyvässä tiimissä on hyvä tehdä töitä! <3 Vasemmalta oikealle päivän mallit: Aada, Mira, Roosa ja Alexandra.

Blingiä. Tämä blingimagneetti oli ihan myyty!

Otsapantavalikoima sai kyllä omat sormeni syyhyämään. Niin hienoja!

On se aika söpö.
 

Ja niin päädyin minäkin poseeraamaan. Tämän piti olla yksityisen kuva-albumin sisällöksi, mutta kuvista päättävän tahon mielestä tämä oli oikein oiva kuva mukaan otettavaksi. Onneksi suurinta osaa kuvista koristaa mallit joilla on vähän sopivampi kroppa tähän touhuun. ;) Kiitos kuitenkin Alexandra kun räpsit tämän kuvan!

Kiitos mukavasta päivästä Penina, AlexAadaMira, Roosa ja Alexandra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.