10 juli 2016

My day: Keskiviikko

Aina kun kyselen postaustoiveita näitä joku toivoo My day-postausta. Voisin oikeastaan kopioida näihin aina sen edellisen sillä mun arkipäivät ovat lähes aina ihan samanlaisia. :D Töitä, treeniä, tallia ja kissa. No... Elämä on. ;) Oikeasti näitä kannattaisi tehdä vapaapäivänä tai lomalla niin saisi vähän jotain kivempaa sisältöä. Ehkä voisin toteuttaa jonkinlaista videopäiväkirjaa seuraavalta Suomen reissulta? :) 

Joka tapauksessa. Tässä yksi tuikitavallinen keskiviikko.


Päiväni alkaa kuuden aikoihin. Mulla oli yksi vaihe tuossa talvella-keväällä kun heräsin lähes joka aamu viiden aikoihin ollakseni ajoissa töissä (=pääsee aiemmin himaan), mutta nyt on taas jakso jolloin en millään pääse ylös ennen kuutta ja joskus nukun puoli kahdeksaan, hups... Aamurutiineihini kuuluvat aamupala (lähes aina sama munakas tai puuroannos), kissan paijaaminen, piilarien laitto, kissan ruokkiminen ja insuliinin pistäminen kissalle. Tämä aamu oli sikäli erikoinen, että ehdin/jaksoin/muistin pedata sängyn - ihan vain tätä kivaa kuvaa varten. ;) Olen todella hidas aamuisin ja pää ei tunnu toimivan ollenkaan... Jätän meikkaamisen bussimatkalle säästääkseni edes vähän aikaa.


Me asutaan aika "off", bussi kulkee kyllä aamuisin muutaman kerran (parin kilometrin päästä) mutta en jaksa stressata ja ajoittaa menojani sen mukaan (enkä varsinkaan jaksa aamukoomassa kävellä sitä paria kilometriä [varsinkaan 14 cm korkokengillä]), joten ajan auton jollekin liityntäpysäköintipaikalle. Niiltä kulkee busseja 3-6 minuutin välein joten ei tarvitse stressata. Mikäli kaikki sujuu jouhevasti eikä ole ruuhkia, kestää työmatkani yhteensä kaikkine vaihtoineen 50-60 minuuttia. Vaihdan Slussenissa metroon ja matkustan sillä muutaman pysäkinvälin. 


Meillä on onneksi sen verran vapaat työajat, että teen lähes aina treenin ruokatunnilla. Lähin punttis löytyy toiselta puolelta katua joten mikäs sen parempaa! Tällä kerralla oli vuorossa 20 minuutin aerobinen crosstrainerilla sekä siihen päälle noin puoli tuntia rinta-olkapäätreeniä.


Töissä on aina pahin stressi ennen lomaa kun kaikki projektit on saatava valmiiksi. Pääsen kuitenkin lähtemään ajoissa vähän ennen neljää ja suuntaan terveyskeskukseen ottamaan punkkirokotteen. Meillä päin on ihan mielettömästi punkkeja, joten ajattelin rokotteen olevan hyvä idea. Harmi vaan, ettei se ala vaikuttaa kuin vasta toisen piikin jälkeen minkä voin ottaa kuukauden päästä. Täytyy siis olla tarkkana nyt siihen asti, vaikkakin ei se aivokuume niin yleinen olekaan. Better safe than sorry.


Terveyskeskusvierailun jälkeen palkitsen itseni isolla pussilla irtokarkkeja. ;) Näillä on myynnissä yli 300 eri karkkilaatua, apua... ;) 


Olen kotona viiden jälkeen ja Tahvo työnvalvojana kokeilen uutta pastareseptiä. Makaronit kiehuvat tapansa mukaan yli (MITEN mitään voi keittää ilman veden ylivalumista??!!) eikä kastike olekaan niin hyvää mitä kuvittelin. No, tätä tää on. :D


Olen tallilla puoli kahdeksan maissa. Käytiin kävelemässä maastossa ensin 20 minuuttia ja se oli kyllä just sitä mitä tarvitsin tähän väliin! Sen jälkeen keventelin kentällä reilun vartin ja sitten katsoin kun Maaiken omistaja ratsasti vähän aikaa. Ratsastuksen jälkeen Maaike pääsi takaisin laitumelle ja tyhjensimme sen karsinan. Joku firma tulee höyry- ja painepesemään koko meidän tallin joten kaikki karsinat oli tyhjennettävä sitä varten. Ja johonkin se aika sitten vain katosi, sillä yhtäkkiä huomasin kellon olevan puol yksitoista. :D #tallilekatallilvika


Kotona olen vähän ennen yhtätoista. Käyn suihkussa, keitän puuron (päälle pakastettuja vastapoimittuja metsämansikoita sekä mustikkakeittoa = ♥) ja kirjoitan valokuvien muokkausta käsittelevän postauksen. Ja sitten kello onkin yli puolen yön... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.