22 juli 2016

Viikko Suomessa

Viisi päivää.

Viime Suomen reissulla kesäkuun alussa jäi harmittamaan kun aikataulu ei riittänyt kaikkeen haluamaani. Varasin siis uudet lennot, tällä kerralla tosin vain itselleni ja näin ollen pystyin keskittymään lomalla lähinnä hevosiin ja kavereihin. ;) Paljon jäi taas tekemättä, ehtimättä ja näkemättä mutta parhaani tein ja jokaisena päivänä mulla oli kaksi sovittua tapaamista. :D Kävin kolmella tallilla, ratsastin kahdella hevosella, näin ystäviäni ja otin viikon aikana kuvia ainakin 3000 kpl. So much to do there. Kuvanmuokkausruuhkaa ei yhtään helpota tänne Ruotsiin luvatut ihanat +24 - +28 asteen helteet koko 10 päivän ennusteelle. Ei tarvitse miettiä miten kulutan yöni ja postauksiakin on jonossa varmaan kymmenen. ;) Lomaa on onneksi jäljellä vielä kaksi viikkoa ja ensi viikolla lähdemme johonkin, luultavasti road tripille Norjaan, Gotlantiin tai Tanskaan. :)


Maanantaina kävin Kaktun kanssa tallilla hengaamassa ja kuvaamassa. Sen jälkeen Kaktu näytti mulle yhden cooleimmista paikoista mitä olen Suomessa nähnyt. Jättimäiset luolat/louhokset Itä-Helsingissä. Suunnittelimme tänne jo mielettömän mageat kuvaukset ensi kesälle.


Jätin järvessä uimisen muille ja keskityin itse tuohon lämpimään poreammeeseen ja virvokkeiden nauttimiseen. ;) Pyöräilin illalla kotiin pilkkopimeässä ja hieman alkoholin vaikutuksen alaisena. Seuraavana aamuna oli lähtö kuvauksiin Ypäjälle, minä sitten ilmeisesti pienessä darrassa. Onneksi en ollut kuski. :D


Keskiviikkona kävin kuvaamassa ja ratsastamassa tällä kaunottarella, Alexandran Arbaleesialla! :) 


Ja siitä tallilta sitten suoraan Helsingin keskustaan ystävän kanssa illalliselle. Ei ole härän sisäfilettä ja suklaafondantia voittanutta. Ravintolan jälkeen suuntasimme Pokemon-jahtiin ja ihailimme upeaa auringonlaskua.


Mäkitreeni, anyone? Sen ohessa saa myös perseelle ja reisille treeniä mustikkamättäillä kyykkiessä. Ärsytti kun ei ollut ämpäriä mukana. Tästä kiirehdin sitten viikon kolmannelle tallille kuvaamaan ja ratsastamaan. :)

Ulkosuomalaiset voivat varmaan samaistua tähän kauppareissuun. :D
Kävin torstai-iltana kaupassa ja kassalla alkoi vähän nolottamaan. Ostin 50 eurolla Taffelin sipsejä, Brunbergin ja Fazerin suklaata, Jenkki-purkkaa ja leipää. Oli pakko sanoa kassatädille, että vien nämä Ruotsiin tuliaisiksi. 

Perjantaiaamuna pirteänä neljän tunnin yöunien jälkeen lentokentälle. Ostin tapani mukaan uuden huulipunan (Chanel <3) ja kävelin ympäri lentokenttää Pokemoneja jahdaten. Ja tiedättekö mitä? En jännittänyt tai pelännyt kertaakaan koko lennon aikana! Mulla on ollut ihan kamala lentopelko (suuresta lentomäärästä huolimatta) jo kolmisen vuotta. Mutta tämä lento sujui tosi hyvin, ei yhtään turbulenssia ja nousu sekä lasku olivat pehmeitä. Oli pakko pyytää lentoemäntää välittämään kiitokset ja terveiset kapteenille. :)

Kotiin palasin rättipoikkipuhkiväsyneenä, otin aurinkoa neljä tuntia ja nyt ajattelin käydä käsiksi odottavaan kuvapinoon. Ihanaa viikonloppua kaikille! :)

Kysymyspostaukseen voi esittää kysymyksiä vielä viikonlopun ajan. 

2 kommentarer:

  1. Ei vitsi, vaikuttaa olleen tosi kiva reissu! Ja joo, kyllä tuo kauppareissu kovin tutulta kuulostaa, diilaan Suomen-tuliaisia toisinaan täällä Berliinin päässäkin tutuille joten ostosmäärät on välillä ollee ihan merkittäviä :D

    Mukavaa loman jatkoa! (täällä vielä itse odottelen omani alkua..)
    -L

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oli kyllä kiva, joskin vähän kiireinen visiitti! :) Ja hyvä kuulla etten ole ainoa hörhö... xD

      Kiitos, mukavaa lomaa sulle kun se koittaa! :)

      Radera