19 okt. 2016

Nähdäänkö HIHS:ssä?

Ihan kohta se on täällä (huomenna!) - HIHS, Helsinki International Porsche Horse Show! Olen viimeksi ollut HIHS:ssä vuonna 2012 kun se vielä järjestettiin Hartwall-areenalla. Sen jälkeen olen ollut enemmän tai vähemmän poissa Suomesta tapahtuman aikoihin. Mutta tänä syksynä pääsen vihdoin Suomeen oikeana viikonloppuna! Vaikka meillä täällä Ruotsissa onkin oma SIHS ja sen showtunnelma on omaa luokkaansa, niin HIHS:ssä on sitä aitoa maailman luokan kilparatsastuksen tuntua mikä mielestäni Tukholman kisoista puuttuu.

Tämän vuoden kuumimpia puheenaiheita ovat selvästi Amateur Tourin pysäköinti- ja trailerigate. Löytyykö kaikille paikka vai täytyykö ajaa traileriletkassa rinkiä Helsingin keskustan läpi? Ihmisiä kiinnostaa myös mihin pysäköidä auto tai miten Jäähallille pääsee julkisilla (google tai reittiopas.fi), onko hallilla narikkaa (on), käykö paska tuuri ja katsomossa on huutava vauva vieressä (luultavasti) tai vaihtoehtoisesti ammattilainen katsomoratsastaja (varo ettet itse sorru tähän), onko expossa hyvät alet (ei ole), saako hallilta poistua kesken kisojen ja palata takaisin (kyllä saa) ja kuka pääsee julkkisratsastajan pöksyihin after ride-partyjen päätteeksi (en kerro).

HIHS on myös hyvä tilaisuus pelata suosittua Kingsland-bingoa - yksi piste piposta, kaksi toppaliivistä ja viisi pistettä kokovartalo-Kingslandista.

Tuletko sinä HIHSiin?

Minut löytää lauantaina aamupäivällä Putiikko Ainon ständiltä klo 10.30-11.30 (mikäli lento on ajoissa, nimim. kone laskeutuu klo 10...) ja iltapäivällä noin klo 17 -> Ladies nightista. Tulkaa ihmeessä moikkaamaan! :)

(Edit//Tapahtuman nimi korjattu 22.34)

Putiikki Ainon ständillä on myynnissä upeita Equestrian Stockholm-tuotteita!

2 kommentarer:

 1. Tuntuu tietyissä piireissä olevan valloillaan tämän tapahtuman negatiivinen arviointi...

  Tuskin olet virallisessa yhteistyössä Porsche horse show'n kanssa, mutta olisi kohteliasta silti kirjoittaa tapahtuman nimi oikein. Se on siis Helsinki international Porsche horse show.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos että huomautit, korjaan sen heti tekstiin! :)

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.