20 okt. 2016

Hevosalan Blogiexpo 2016 - muista äänestää suosikkiblogejasi!

Hevosalan Blogiexpo järjestettiin viime vuonna ensimmäistä kertaa ja tänä vuonna on uusinnan aika. Järjestelyt ovat jo hyvin vauhdissa ja voin kertoa, että tapahtumasta tulee ihan loistava! Eikä vain sen takia, että minä ja Petra olemme juontamassa... ;) Tapahtuma järjestetään Lahdessa, Jokimaalla sunnuntaina 20.11. Ovet aukeavat klo 11 ja tapahtumaan on vapaa pääsy. Alustava ohjelmarunko näyttää todella hyvältä. Ratsastajan istunta, kamerat ja kuvaus, nettisuunnittelu ja grafiikka, muotinäytös, esitelmä nettikäyttäytymisestä ja kiusaamisesta, bloggaajien paneelikesksutelu - nämä vain muutama mainitakseni!

Tapahtumassa palkitaan myös vuoden suosikkiblogit! Äänestys toteutetaan kahdessa osassa ja ensimmäinen äänestys päättyy nyt sunnuntaina. Tästä pääset äänestämään!

Voit äänestää mukaan suosikkiblogejasi (tai vaikka sitä omaa) niin monta kertaa kuin haluat ja voit myös jättää äänestämättä mikäli et keksi johonkin kohtaan nimeä (laita vaikka viiva tai piste edustamaan). Loppuäänestys käydään välillä 31.10-13.11 ja vuoden blogit palkitaan sitten 20.11 Lahdessa.

Viime vuoden suosittu bloggaajien paneelikeskustelu nähdään taas tänä vuonna!

Lämpimästi tervetuloa mukaan! :)


2 kommentarer:

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.