22 okt. 2016

Photoshoot: Tukholman saaristossa


Kun kuvien taustalla näkyy 1900-luvun vaihteessa rakennettu linnoitus ja Viking Line, ei voi paljon mennä pieleen. Elämä täällä saaristossa on aika jännää välillä. :) Kävin lokakuun alussa Rindö-saarella jonne pääsee lautalla ja jonka kapean salmen läpi kulkevat kaikki Tukholman risteilyalukset. Mallina oli Rozzie omistajansa kanssa. Ratsastin Rozzieta alkukesästä ja starttasin sillä myös yhden helpon B:n keväällä. Nyt Rozzie on myynnissä ja se asuu ylläpitokodissa, joten en ole nähnyt tammaa moneen kuukauteen. Se on kyllä niin hieno, joku saa tästä aivan mahtavan kisahevosen!

Koko alkusyksy oli aivan ihanan lämmin ja aurinkoinen, mutta tämä oli tyyliin vuoden viimeinen aurinkoinen päivä. Nyt ei ole aurinko sitten paistanut muutamaan viikkoon. Onneksi ei sentään sada! Harmi vaan etteivät nämä harmaat päivät ole niin kivoja valokuvausta ajatellen. Olen vähän stand by:na muutamalle ratsukolle, mutta saa nähdä milloin on seuraavan kerran kiva sää.

Anyway! Otin nämä kuvat ilta-auringossa ja meni aika täpärälle ettei valo riittänyt. Ja rannalla se ei oikeastaan riittänytkään, sain säätää aika paljon asetusten kanssa ja kuvista tuli silti melko rakeisia... No, vastavalokuvat ovat omia suosikkejani ja rakastan pörrökukkien luomaa efektiä. :)6 kommentarer:

 1. Upeita kuvia jälleen kerran!! 2. ja 3. kuva ovat omat lempparit :)

  SvaraRadera
 2. tässä bannerisi, toivottavasti tykkäät:
  https://s11.postimg.org/lm0cquukj/banner.png

  www.jellonat.blogspot.fi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos, käyn katsomassa ja sun meiliinkin on pitänyt vastata! :)

   Radera
 3. Ett sånt ställe att ta bilder på! Härliga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja absolut, hoppas jag kan åka tillbaka på sommaren!

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.