8 okt. 2016

Kisat vaihtuivat kävelyksi


Jepjep. Viime viikon lastausongelmien ja peruuntuneiden kisojen jälkeen olin todella toiveikas tämän päivän kisojen suhteen. Mutta eipä meidän epäonni vielä loppunutkaan, vaan alkuviikosta Maaike kompastui ja nirhaisi molemmat etupolvensa asfalttiin. Tuloksena polvet auki. Luojan kiitos pahemmilta vammoilta säästyttiin eikä se arista tai onnu ja turvotuskin laski nopeasti, mutta ei näillä polvilla kisoihin mennä. Maaike on saanut nyt levätä koko tämän viikon. Eilen ratsastin sillä puoli tuntia käyntiä maastossa ilman satulaa ja toivottavasti polvet paranevat ensi viikkoon mennessä sen verran, että omistaja pääsee kisoihin. Mutta mun kisakausi oli tässä. Tällaista tää hevoselämä on, epäonnea ja sattumuksia mutta en voi myöntää etteikö harmittaisi. 

Keskiviikkona käytiin otsalampun kanssa kävelyllä, kouluvalmennuksen sijaan.

No onneksi auringonlaskut ovat olleet kauniita ja Kanelbullens dag toi meidän toimistolle ison pullakasan. Pää pystyyn ja kohti uusia pettymyksiä. :) Ensi viikolla mulla on kaksi tai kolme koeratsastusta, saa nähdä mitä siellä on vastassa.


7 kommentarer:

 1. Voi harmi! Sellastahan tämä hevosharrastus on, aina tulee jotain vastoinkäymistä, jos hetken meneekin kaikki suunnitelmien mukaan. Potilaalle pikaista paranemista! Ps. Toi keskimmäinen auringonlasku on upea!! Ja vähänkö on nyt pakko leipoa viikonloppuna pullaa :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jep, tätähän tämä on. Meillä on onneksi ollut tuuria Maaiken terveyden kanssa jo pitkään viime kesän silmävaivaa lukuunottamatta, joten oli jo aikakin. ;)

   Toi auringonlasku oli kyllä upea, oli pakko juosta mäen päälle ihastelemaan! Hauskoja pullanleipomishetkiä. :)

   Radera
 2. Hei,
  mahtava blogi, ja isot kuvat plussaa! kauniita kissoja OMG..
  saisiko sulle väsäillä jonkin näköistä bannerian yms?
  olisi vapaata aikaa ja köysin blogiisi blogit.fi kautta :3
  Voisit vastailla jomman kumman sivun puolelle :3

  Omat blogini osoitteissa:
  koira blogi: jellonat.blogspot.fi
  päiväkirja tyyppinen: loki.suntuubi.com

  Hyvää syksyä!
  Sara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Moikka! Kiitos paljon, ja tervetuloa seuraajaksi. :) ehdottomasti saa tehdä bannerin, mulla kun ei itselläni ole taitoa/inspiraatiota tehdä mitään vähääkään erilaista... Laita mulle meiliä rosse.db@gmail.com jos tarvit isompia kuvia tai haluat kysyä jotain! :)

   Radera
 3. en tiedä miksi mutta tarkoitin kaunis hevonen enkä kauniita kissoja? :D Puhelimeni käänsi tekstin..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, puhelimen autocorrection on välillä aika hauska... ;) Kyllä täällä kissakuviakin välillä näkyy!

   Radera
 4. Voi Maaike, toivottavasti parantuu pian! Treeniä vaan ja sitten ensi kaudella kisoihin voittamaan kaikki!!

  SvaraRadera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.