1 nov. 2016

Äänestä blogini vuoden visuaalisimmaksi hevosblogiksi!


Tämän vuoden Blogiexpo lähestyy ja nyt on aika äänestää vuoden hevosblogeja! Olin kyllä ihan puulla päähän lyöty kun sain sähköpostiini onnitteluviestin ja ilmoituksen mukana olosta. Tiedän kyllä äitini äänestäneeni blogiani (kiitos äiti :D <3), mutta en oikeasti olisi arvannut olevani mukana näissä hippaloissa. Visuaalisuus (mitä se sitten kullekin tarkoittaa...) on minulle valokuvaajana tärkeää, ja yksi iso osa blogiani ovat erilaiset kuvat ja valokuvausprojektit joille annan koko sieluni ja kaiken energiani. Olen kehittynyt tämän vuoden aikana valokuvaajana todella paljon ja olen päässyt tekemään todella mielenkiintoisia projekteja joita on myös kiva näyttää teille täällä bloginkin puolella. Välillä valokuvaamisen määrä, kuvien muokkaaminen ja tilaukset syövät aika paljon energiaa kaiken muun pakollisen arjen ohella eikä sitä energiaa meinaa jäädä aina blogitekstien tuottamiseen asti, ja otan siitä välillä vähän stressiä. Mutta on hienoa huomata, että teitä lukijoita edelleen kiinnostaa palata tänne. Kiitos teille!

Blogini on siis ehdolla Vuoden visuaalisin blogi-kategoriassa. Muut ehdokkaat kuuluvat suomen suosituimpien blogien kärkijoukkoon, joten tämä on kyllä suuri kunnia tällaiselle pikkubloggaajalle! Äänestysaikaa on 13.11 asti ja voittajat palkitaan 20.11 Lahdessa Blogiexpoilla. 


4 kommentarer:

  1. Nyt on hankalaa kun samassa kategoriassa kaikki minun neljä lempiblogia! Sinua kuitenkin äänestin ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Me ollaan kyllä päästy todella kovaan seuraan! Kiitos <3

      Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.