2 nov. 2016

Photoshoot: Syksyn väriloistossa


Syksy on ihana vuodenaika ottaa kuvia! Toki jokaisessa vuodenajassa on puolensa ja olen aina vuodenajan vaihtuessa innoissani tulevista kuvausolosuhteista. Talvella lumi tuo maagisen elementin kuviin (jos siis ehtii kuvaamaan niiden muutaman viikon aikana kun sitä on), keväällä pääsee leikkimään lisääntyvän valon kanssa, kesällä maisema muuttuu koko ajan eri kasvien puhjetessa kukkaan ja vehreys pistää välillä jopa silmiin, ja sitten saapuu syksy jolloin luonto näyttää upeimmat värinsä ruskan muodossa. 

Tämä syksy on varmaan ollut yksi upeimmista - en muista milloin hevoset ovat olleet kesälaitumella vielä lokakuun viimeisellä viikolla! Marraskuun ensimmäinen päivä toi tosin tullessaan talven tuulet ja saamme tänne lähipäivinä ensilumen mikäli sääennusteet pitävät paikkansa.


Viikonlopun malleina toimivat kaverini ja hänen uusi nuori tamma Geten, Vuohi. :D On siinä hevosta lempinimellä paiskattu... Nyt täällä puhaltavat sellaiset myrskytuulet ja vettä sataa kaatamalla, että nämä värejä täynnä olevat kuvat tuntuvat aika kaukaiselta. Onni on olla oikeaan aikaan oikeassa paikassa kameran kanssa!


4 kommentarer:

 1. Ihan muuten vaan kysyn, että paljonko otat tälläisista kuvauksista?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Meidän ratsastusseuralle kuvaan ihan pro bono-mentaliteetilla, muut sitten tapauskohtaisesti ajan ja kuvien määrän perusteella. :)

   Radera
  2. Osaatko heittää suurinpiirtein?

   Radera
  3. Hinta riippuu ihan täysin kuvauksen kestosta ja kuvien määrästä. :) Voit laittaa mulle meiliä jos kiinnostaa tarkemmin!

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.