22 nov. 2016

Winter fun time


Maailman paras hevonen, auringon paiste ja valkoisena kimaltava hanki! Hankea ei tosin ole enää jäljellä ollenkaan, täällä taisi olla lunta viisi päivää. Onneksi ehdin kuvaamaan! En ole nyt viime kuukausina ratsastanut Maaikella kovinkaan paljoa, muutaman satunnaisen kerran. Olen tästä meidän "diilistä" kirjoittanutkin joskus aiemmin täällä blogissa, mutta en siis ole "virallinen" vuokraaja vaan enemmänkin apukäsi omistajan kiireaikoina. :D Välillä ratsastan pari kertaa viikossa tai omistajan lomaillessa muutaman viikon putkeen ja sitten taas toisella kerralla pari kertaa kuukaudessa. Ratsastaisin kyllä mielelläni Maaikella paljon useammin, mutta tämä järjestely on tyhjää parempi! :) Joulukuussa on tulossa taas muutaman viikon pesti heppavahtina, silloin täällä bloginkin puolella on taas enemmän ratsastusjuttuja. ;)


Sweden International Horse Show alkaa torstaina. Aika menee niin nopeasti - joka vuotinen Horse show ikään kuin aloittaa loppuvuoden. Ihan kohta on joulukuu, joulu, uusi vuosi ja 2017. Mun on pakko myöntää, että ikäkriisi on lähellä. Varsinkin vanhempia tuttavia vähän huvittaa kun tästä asiasta puhuu... Ehkä käyn 30 vuoden kriisin nyt ja saan olla rauhassa sitten kun on oikeasti niiden lukemien aika? ;)

Olen tänä vuonna paikalla Friends Arenalla kaikkina päivinä pressipassin kanssa ja tiedossa on siis kuulumisia, tunnelmaa ja kuvia aivan radan tuntumasta. Ihan mieletön tilaisuus! Torstaina nautin vielä tunnelmasta yleisössä kun menemme ystäväni kanssa katsomaan kenttäratsastusta, inomhusfälttävlan. Kyseinen kilpailuluokka järjestetään Friendsissä jo kolmatta vuotta putkeen ja meno on ollut aiempina vuosina aivan mieletön! Esteet ovat jättimäisiä, musiikki pauhaa ja yleisö kannustaa kovaan ääneen. Viime vuoden menoa näet tästä videosta!

Jos joku teistä lukijoista on tulossa Tukholmaan Horse showhun tänä viikonloppuna ja kaipaa vastausta johonkin kysymykseen niin autan tietysti parhaani mukaan! :) 


Kylmyydestä ja talvesta puheen ollen, nämä hanget saisivat kyllä tulla takaisin. Eräs melko tunnettu tukholmalainen eläinvalokuvaaja laittoi mulle viestiä viime viikolla, että tulisi mielellään ottamaan Maaikesta kuvia portfolioonsa. Kyllä kiitos! :) Mutta sitä varten tarvitaan vähän kivemmat maisemat kuin nämä marraskuiset harmaat ja loskaiset päivät. Pidetään peukkuja, että saamme lumen takaisin tänne ja pääsemme toteuttamaan kuvaukset!

Koska viikonloppuna on tosiaan se SIHS ja meidän matkakin lähestyy (vajaa kaksi kuukautta jäljellä!), on aika sopivaa laittaa tämä video tänne. :D Ryttarinspiration on ihan paras ja miten kaikki videot voivatkaan pitää niin hyvin paikkansa. Palkkakin tulee juuri sopivasti ennen viikonloppua ja SIHS:in alet ovat yleensä aika mielettömät, joten saa nähdä mihin vararikkoon joudunkaan tänä vuonna. ;)

2 kommentarer:

  1. Upeita kuvia jälleen kerran! Maaike on niiin hieno! <3

    SvaraRadera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.