27 nov. 2016

Sweden International Horse Show 2016

  

Vähän tunnelmakuvia tämän kiireisen viikonlopun keskeltä...

Elän tämän viikonlopun ajan suurta toteutunutta unelmaa. Täällä Tukholmassa on meneillään SIHS - Sweden International Horse Show, ja osallistun tänä vuonna tapahtumaan pressipassin kanssa. Eli toisin sanoen kuvaan areenan vieressä, osallistun lehdistötilaisuuksiin, haastattelen ratsastajia ja olen saanut tutustua suuriin hevoskuvauksen legendoihin ja tunnettuihin valokuvaajiin. Inspiration on top, todellakin! Viikonlopun kruunaa vuokraamani objektiivi, Canon EF 70-200/2,8L II USM. Aivan MIELETÖN objektiivi. Olen ihan rakastunut siihen! Lainaisiko joku 21 000 kruunua? ;)


Olen siis notkunut Friends-areenalla koko viikonlopun, lähes aamusta iltaan. Siellä se aika on siis mennyt enkä ole ehtinyt edes keskittymään kunnolla kuvien läpikäymiseen - tässä on muutama kuva perjantai-illalta jolloin ehdin ottamaan muutaman kuvan issikoista ja sitten oli vuorossa 145 cm luokka jonka voitti John Whitaker.

Bertram Allen - Molly Malone V
Malin Baryard Johnsson - H&M Cue Channa 42
Peder Fredricson - H&M Flip's Little Sparrow
Kyllä on messuilla kokoa... Pari tuntia ei meinaa riittää kaiken kiertämiseen ja näkemiseen.
Olivier Philippaerts - H&M Forever D Arco Ter Linden
Douglas Lindelöw - Zacramento

Helen Persson - Bonzai H 
John Whitaker - Argento


Olo oli kyllä hieman epätodellinen kun esim. perjantaina istuin samalla sohvalla Pederin ja Malinin kanssa, ja eilen haastattelin Isabella Werthiä. Tänään jatkuu, nelipäiväisen hevosjuhlan päättää Speed Stakes- esteratsastuskilpailu 140 cm korkeudella, Sweden Masters 145 cm ja FEI-valjakkoajon finaali. Jännittävä päivä siis tulossa, eikä vähintäänkään ulkona raivoavan lumimyrskyn takia... Saa nähdä pääsenkö hallille asti, viime lumisateen aiheuttama liikennekaaos on vielä tiukasti mielessä. :D

Ruotsin ainut KFPS:n jalostukseen hyväksytty friisiori, Wobke 403

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.