16 dec. 2016

Special: Googlen hauskat hakutulokset

Blogiin löydettyjen Google-hakutulosten röykkiö on kyllä hauskaa luettavaa! :D Ajattelin jakaa nämä teidänkin kanssa jos näistä joku muu saa yhtä paljon hupia. Nämä tulevat käytännön syistä aakkosjärjestyksessä sillä olen listannut näitä lähes koko sen ajan mitä tämä blogi on ollut olemassa. Ihan kaikkia tylsimpiä ja outoja bottihakutuloksia tässä ei toki ole mukana.

Muut bloggaajat: mikä on hauskoin tai oudoin hakutulos millä on blogiisi päädytty? :D

Löysin luonnoksista postauksen tännä ihania kesäisiä kuvia ♥

Englanninkielisiä hevosblogeja
Sori, ei täältä ei löydy sellaista. Hyvää sellaista lukisin mielelläni itsekin! En tosin edes tiedä mistä ja miten löytää hyviä englanninkielisiä blogeja. Yritin joskus vuosia sitten googlailla, mutta en löytänyt ainuttakaan hyvin kirjoitettua, kiinnostavaa blogia missä on tyylikäs ulkoasu ja hienoja kuvia. Saa vinkata!

Heppatyttö talvivaate
Ai mikä varusteratsastaja? ;) Olisin varmaan miljonääri jos kaikki vaatehehkutukseni ja maininnat olisivat sponssattuja. Talvivaatteita siis kyllä löytyy, mutta mieluummin puhun kesävaatteista.

Hevonen shakkiruutu
Mikä? Niitä pepun päälle kammattavia vesikuvioitako? Tää on varmaan hakutulos johonkin menneidenmuistelupostaukseen. Ei kai näitä nykyaikana harrasteta muuta kuin oldskool-piireissä? ;)

"Kyttääjä" voisi olla aika hyvä hakusana tähän blogiin.

Hevosen selässä temppuilu
Olen viimeksi temppuillut hevosen selässä teininä. Silloin tuli kokeiltua seisomiset, kuperkeikalla (tarkoituksella alas) ja maailmanympärimatkat. Nykyään en tällaisia enää kyllä uskalla harrastaa. 

Hörökorvat, hörökorvat tytöllä, iso nenä, iso perunanenä meikki
Ihania. :D Kyllä, olen puhunut ulkonäkökompleksista joskus täällä blogissakin. Ja joo, multa löytyy hörökorvat sekä ilmeisesti myös se iso perunanenä. Toistaiseksi en kylläkään ole keksinyt miten feikata sitä meikillä pienemmäksi, saa auttaa! ;)


Kiva kotitreeni, kiva kotitreeniohjelma kevyt, kuntosali vai kotitreeni, blogspot kuntosali
Kirjoitin paljon treeniaiheisia postauksia alkuvuodesta (mm. aiheeseen liittyvä postaussarja) ja julkaisin myös muutaman treenivideon. Taitaa olla aika suunnitella taas uudet treeniohjelmat alkuvuoden treenifantasteille ja olen myös suunnitellut jo puoli vuotta postausta jossa kerron treenin vaikutuksesta ratsastukseen. Koskaan saa mitään aikaan... ;)

Kouluratsastus välineet
Onko kouluratsastukseen olemassa jotain erityisiä välineitä? :D Sujuuko niiden avulla koulutreenit paremmin? Ehkä se hevonenkin alkaisi vihdoin kulkemaan oikeaoppisessa peräänannossa välineiden avulla.


Kukallinen roska-astia
Nää on just näitä, mainitset YHDEN KERRAN jonkun asian niin heti se löytyy hakutuloksista. :D On siitä jo vuosi-pari kun Maaike pelkäsi maastossa tällaista hirviömörköä.

Kun ratsastus ei suju
Valitanko liikaa? :D Näköjään, kun tällaisilla hakusanoilla tänne on joku löytänyt...  

Mitä tarkoittaa mysig
Sori, en osaa suomentaa tätä. Kyllä meillä on nyt niin mukavaa, hauskaa, tunnelmallista, kivaa ja viihtyisää. Entä sitten verbi tästä sanasta, att mysa? Vielä vaikeampi tehtävä. Vähän sama kuin yrität kertoa ulkomaalaiselle mitä sisu tarkoittaa. 

Muutto ruotsiin/tukholmaan
Toivottavasti joku on löytänyt täältä etsimänsä! Muutostani on aikaa kohta kolme vuotta, miten voi aika mennä niin nopeasti?


nvutfl
Eniten hämmennystä aiheuttanut hakusana. :D Anteeksi mitä?

Paska kesäsää 2015
Se oli, täytyy myöntää. Pakko vissiin vähän miettiä miten paljon olen oikein valittanut huonosta säästä täällä blogissa kun googlekin sen jo näyttää tuloksissaan?

Perunanenä leikkaus
Sekin vielä. :DD Ei hätää, en ole menossa kauneusleikkaukseen. Perunanenällä mennään myös vastaisuudessa!

Ratsastaja takapuoli
IRC-gallerian suosituimpia yhteisöjä taisi olla "Ratsastan, eli mulla on saletisti kaiken kestävä perse." En myönnä olleeni jäsen.

Ratsastaja kesäkuntoon, ratsastaja kuntopiiri
Hyvä tavoite tuo kesäkunto! :D Kuntopiiri on tosin mulle käsitteenä vähän vieras, lähinnä tulee mieleen joku vanhainkodissa järjestettävä jumppa jossa käytetään apuvälineinä jumppapalloa ja istutaan piirissä.

Ratsastus ruotsissa/gran canaria/teneriffa, ridning teneriffa
Pidin joskus tavoitteena käydä ratsastamassa jokaisella ulkomaanreissulla, mutta nykyään se ei ole enää yhtä tärkeää. Tuntuu ettei talleihin voi aina luottaa - hevosten olot eivät ole parhaimmasta päästä, turvallisuusasiat ovat puutteellisia ja meno on vähän villiä. Sen sijaan kävisin kyllä mielelläni ratsastamassa kunnon talleilla missä pääsee upeisiin maastoihin hyväkuntoisilla ja luotettavilla hevosilla, tai kunnon kouluvalmennukseen osaavalla kouluhevosella!


Reidet omalla painolla
Eri variaatiot kyykyistä, askelkyykkä, lantion nosto... Kyllä nekin toimivat, mutta suosittelen lisäpainoa sillä kehitystä ei muuten kyllä tapahdu jos omalla painolla meinaa treenata.

ride live laugh, ride love laugh, ride love laugj, ride love lauhg, ride love laungh, rivelovelaugh
Hauska nähdä miten monella tavalla blogin nimen voikaan kirjoittaa väärin, mutta kiva kun Google silti tuo eksyneen lukijan perille! :D

suomalaisten ja ruotsalaisten kulttuurierot
Näitäkin olen täällä käsitellyt :) Kurkkaa "Special"-välilehden taakse niin löydät aiheeseen liittyvät postaukset.

sweet ass tight jeans cowgirl riding a horseback
Täällä on! Ei lisättävää. ;)


tipuin ojaan
Toivottavasti ei sattunut?

tukholma lumikaaos 9.11.2016
Se oli kyllä aikamoinen päivä! Melkein puoli metriä lunta, liikenne poikki moottoriteillä ja kaikki bussivuorot peruttu koko vuorokausi.

vinkkejä maastoratsastukseen
1. Potki hevosen kakat sivulle 2. Käytä heijastimia hämärälläkin 3. Pidä kännykkä mukana ja kerro tallikavereilla mihin suuntaan lähdet 4. Kypärä päähän 5. Ratsasta oikealla puolella tietä


Ehdottomasti suosituin hakusana on kuitenkin (not provided). Olisi kyllä tosi kiva tietää mitä näiden piilotettujen hakusanojen takaa löytyy, mutta se jääköön ikuiseksi mysteeriksi. :D Ja hei - loppukommenttina haluan vielä sanoa: tiedän miten Google toimii, en halua loukata ketään tällä postauksella ja kyllä, itsekin kirjoitan asioita välillä väärin tai päädyn ihan vääränlaisille sivuille kuin mitä oikeasti googlailin. Mutta huumoria ei ole elämässä koskaan liikaa ja toivottavasti joku muukin osaa nauraa näille! :)

10 kommentarer:

  1. Mun blogiin on päädytty haulla hirven askellajit :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahahahahahahah!! :D Ihan paras :DD

      Radera
  2. Oli pakko mennä tsekkaamaan Bloggerista, kun en ole tajunnut pitää näistä erillistä kirjanpitoa. Hirveen tylsiä oli, kaikki muut kuukauden ajalta tulleet liittyi muuliin ja pari oli hakenut Equigroomeria, josta olen tehnyt esittelypostauksen joskus. Tylsää :/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Siellä ei näy kuin 5-10 viimeisintä, paremmin näitä pystyy seuraamaan Google Analyticsistä! :)

      Radera
  3. Haha, hauskoja hakusanoja! Mun blogiin päädyttiin kerran hakusanalla "alvin ja pikkuoravat site: blogspot.com". En kyllä ole alvinia ja pikkuoravia blogissani käsitellyt, tietääkseni?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Joo mulla oli kans muutama ihan random "laita tähän joku sana"+blogspot.com. :D

      Radera
  4. Svar
    1. Tack! :) Det var ett gäng opublicerade bilder från sommaren. :)

      Radera
  5. "nvutfl" ja "sweet ass tight jeans cowgirl riding a horseback" ei hitto :DD

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tää oli kyllä. Miten ihmeessä ne liittyy mun blogiin? Tai no ton tight ass ymmärrän tietysti. ;)) Mutta joo. :D

      Radera