16 apr. 2017

Dream horse


Tämä mennyt pääsiäisviikko on ollut pitkistä vapaista huolimatta kiireinen, joten en ole pahemmin ehtinyt päivittää kuulumisia tänne blogin puolelle. :/ Instagramissa on kuitenkin näkynyt jonkin verran mitä olemme puuhailleet ja kunhan ehdin niin julkaisen pikimmiten kaikki jonossa olevat postaukset. Siihen asti ajattelin näyttää teille nämä kaksi tänään otettua kuvaa joihin olen itse todella tyytyväinen. Rink on kyllä aikamoinen dream horse! <3

6 kommentarer:

 1. Rink näyttää SUPERmassiiviselta tuossa ekassa kuvassa! on se niin hieno, kateushan tässä iskee.. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Se on kyllä saanut kivasti massaa ja toivottavasti kehitys jatkuu! :) Vähän pitää myös sulatella pois talvikiloja. ;)

   Radera
 2. No johan nyt on, siinä on kyllä kaveria kerrakseen. Varsinkin tuon kakkoskuvan ilme iskee itseeni jotenkin. Vaikka silmiä ei näy, tuo harja ja korvat tekevät tuolle kuvalle ihmeitä. + on muuten todella hyvin hevoseen sopivat värit! Tykkään, paljon!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rink on kyllä kuvauksellinen hevonen! :) Näitä kuvia on tulossa lähiaikoina lisää tänne blogin puolelle. Kiitos paljon, kiva että kuvat miellyttävät sinunkin silmää. :)

   Radera
 3. Komppaan Annikaa! Minäkin tykkään todella paljon molemmista kuvista mutta tuossa toisessa on jotenkin niin paljon luonnetta että tulee fiilis ruudusta läpi - siis hyvällä tavalla!

  Maarit L. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ihana, kiitos! :) Rink on kyllä tuollainen "buspojke". :D

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.