25 apr. 2017

Vlog: TallipäiväTaas on aika vlogille - tällä kerralla yritin panostaa, otin kameramiehen mukaan tallille ja koetin parhaani mukaan editoida tästä suuren maailman mukaan tyylikkään vlogin. En kyllä onnistunut niin hyvin kuin mielessäni visioin, mutta toivottavasti tykkäätte! :) Puhun videolla sekaisin suomea ja ruotsia, en oikein osannut päättää mitä kieltä puhua.

Oletteko muuten huomanneet, että Youtubesta löytyy nyt ihan oma Ride love laugh-kanava jota voi tilata? En ole mikään videotaituri tai koe videolla esiintymistä mitenkään erityisen mukavaksi, mutta harjoitus tekee mestarin ja Youtube on nykypäivää, vaikka vanhanaikainen perässähiihtäjä olenkin... ;) Tavoite olisi kuitenkin julkaista säännöllisesti videoita, ei ehkä kerran viikossa mutta ainakin muutama kuukaudessa! Pääosin varmaan jatkossakin julkaisen ihan tavallisia ratsastusvideoita, mutta välillä näitä muitakin videoita tulee. Toiveita saa myös esittää videoiden suhteen, niitä on sitten kiva tehdä kun tietää että menee "oikeaan osoitteeseen". :)

4 kommentarer:

 1. Videot on kyl mukavaa vaihtelua ja itse ainakin tykkään katella tälläsiä perus tallipuuhastelu videoita:) hei mäki haluun sävysävy kotsut ja talikon!:D oon yrittäny opetella tekemään tota lettiä mut ei vaa onnistu, tulee aina löysä ja epämääränen..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mäkin tykkään nykyään katsella enemmänkin bloggaajien videoita, joten yritän päästä trendiin mukaan! :)
   Haha, otin ensimmäiset kottarit ja talikon mitkä oli tarjolla, aika hyvä värikoordinointi siis. ;)

   Radera
  2. Joo tosta letin teosta voisit videon tehdä ja neuvoa:)

   Radera
  3. Kiitos ideasta, toteutan seuraavan kerran kun joku ehtii kuvaamaan! :)

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.