31 aug. 2017

Turvallisesti perillä

Viikko sitten Rink lähti Saksaan. Matka meni oikein hyvin, Rink matkusti rauhallisesti ja oli kuin kotonaan sekä välipysähdyspaikassa Skånessa että perillä Saksassa. Sain kuulla omistajalta päivityksiä matkan varrelta sekä paljon kuvaterveisiä. Rink otettiin lämmöllä vastaan Saksan päässä ja sai ison olkikuivitetun karsinan. Ennen kuin oli 100% varmaa Rinkin saavan jäädä Saksaan, oli se esitettävä itse ajaen ja ratsastaen. Tämä tehdään varmistukseksi kokeen järjestäjille, kuskeille ja ratsastajille, että oriit ovat turvallisia. 

Ratsastus ja ajaminen sujuivat hyvin. Rinkillä oli ihan hirveästi ylimääräistä energiaa pitkän matkan ja rauhallisemman viikon jälkeen. Se oli kuulemma painellut menemään aivan innoissaan kärryjen edessä ja mukana ollut vanhempi mies josta tulee Rinkin kuski oli kuulemma ihan innoissaan hokenut "jaaa suuuper!" kunnon saksalaisella painotuksella.

Eilen oli "virallinen" saapumispäivä, jolloin kaikkien oriiden tuli olla paikalla ja esitettynä. Eläinlääkäri tarkasti kaikki hevoset ja niistä otettiin röntgenkuvat. Nyt sitten alkaa kahden kuukauden jännittäminen (ihan kuin tässä ei olisi jo jännitetty aiemminkin...). Lokakuun puolessa välissä on sitten loppukokeen vuoro, siellä näemme Rinkin sitten seuraavan kerran. <3 Hyvin sillä siellä varmasti menee. :)


2 kommentarer:

 1. Ah,mitä kuvia!

  Voin vain yrittää kuvitella miten kova ikävä sinulla jo on... Ihanaa, että omistaja pitää sinut kuitenkin hyvin ajan tasalla. Hienosti Rink on matkustanut ja tehnyt myös hyvän ensivaikutelman. Pidän peukut pystyssä! Vaikka Rink on niin upea ja fiksu että hoitaa homman mallikkaasti.

  Maarit L. 😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos <3 Ikävä on kyllä kova, mutta johan tässä on kohta kaksi viikkoa mennyt! :)

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.