16 sep. 2017

Photoshoot: Kultainen hetki


Aina ei voi jäädä odottamaan sitä täydellistä hetkeä valokuvaukselle, ja toisaalta suunnitellut kuvaukset voivat mennä täysin pieleen huonon valon takia. Nämä kuvat ovat täysin ex-tempore räpsäisyjä eilisen ratsastuksen jälkeen. Miten tyypillistä, että satoi kaatamalla koko ratsastuksen ajan ja ehdin jo sanoa miehelleni sateen varmasti loppuvan sillä sekunnilla kun pääsemme takaisin talliin. Ja niinhän siinä kävi, että sade alkoi laantumaan meidän kävellessä tallille päin. Samalla näin miten aurinko pilkisti esiin luoden aivan taianomaisen valon juuri tallin vieressä olevan sorakasan kohdalle. Parkkeerasin Maaiken siihen, annoin ohjat miehelleni ja hän huitoi vähän sateenvarjolla jotta Maaike näyttäisi jollekin muulle kuin uitetulle koiralle. Sillä sitä me olimme, mulla vaatteet läpimärkiä alushousuihin asti ja Maaike täynnä vesipisaroita ja hiekkaa. Valo oli aivan mieletön ja mielestäni näiden kuvien tunnelma on upea. Kameralla oli vähän hankaluuksia tarkentaa ja käydessäni läpi kuvia huomasin yli puolissa kuvissa ison vihreän läntin - voisi ehkä joskus pitää huolen, että kameran linssi on puhdas...

ISO on näissä kuvissa 250 ja f2,0. Kuvattu Canon EF 50mm f/1.4 USM-objektiivilla.

8 kommentarer:

 1. Maaike on kyllä niin kaunis! Hienoja kuvia oot ottanu. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! :) Maaike on kyllä kaunis tamma <3

   Radera
 2. Vau tosi kivoja kuvia, varsinkin ensimmäinen ja toiseksi viimeinen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos, ensimmäinen on myös mun suosikki :)

   Radera
 3. Ratsastatko ilman ohjia kun joka kuvasta puuttuu? Jalustimet kuitenkin roikkuvat vaarallisesti jos hevonen on vapaana?

  SvaraRadera
  Svar
  1. En sentään. :) Halusin kuvista taiteellisemmat joten poistin ohjat Photoshopin avulla.

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.