30 sep. 2017

Malta olla ratsastamatta!


Ja rasittamatta itseäsi jos olet kipeä. Itsehän olen nyt elävä esimerkki siitä, mitä käy kun urheilee puolikuntoisena. Olen ollut kipeä nyt neljä viikkoa ja joka kerta kun on tuntunut "vähän paremmalta" olen käynyt ratsastamassa. Yleensä en ole kipeä ja voin hyvin tehdä asioita vähän puolikuntoisenakin, mutta tällä kerralla päälle on ilmeisesti iskenyt joku supervirus ja en parane ollenkaan. Viime viikon alussa luulin olevani terve ja osallistuin Mutterin kanssa kouluvalmennukseen ja kävin ratsastamassa Maaikella. Ei olisi kannattanut, yskä ja kurkkukipu palasivat moninkertaisina. Sen jälkeen lupasin itselleni etten rasita/hengästytä itseäni ollenkaan ennen kuin olen TÄYSIN parantunut. Ja mielummin odotan vielä yhden ylimääräisen viikon ennen kuin palaan normaaliin treenitahtiin.

Tämä on aika paha juttu mulle... Olen tottunut ratsastamaan/treenaamaan 8-10 kertaa viikossa joten tämä paikallaan oleminen ei sovi mulle ollenkaan. Kävin tiistaina lääkärissä eikä mitään näkynyt nieluviljelyssä tai verikokeessa. Nenästäni otettiin myös viljely ja se lähetettiin eteenpäin. Luulin saavani tulokset perjantaina, mutta mitään ei kuulunut joten odottelen ensi viikkoon. Lääkäri epäili mun kärsivät mykoplasmasta. Alan oikeasti olla ihan täynnä tätä sairastamista, tähän on mennyt koko syyskuu ja en ole edes tajunnut ajan kulkua. Voitte kuvitella miten järkytyin tajutessani huomenna olevan lokakuu!

Ja mitä lokakuu tarkoittaakaan?
Rink tulee kotiin!!! <3

Enää kaksi viikkoa jäljellä. Ei vitsi, en malta odottaa! Ihan mieletöntä päästä paikan päälle seuraamaan loppukokeita. Mitähän siellä on vastassa? Onkohan Rink aikuistunut ja kypsynyt paljonkin? Miten paljon se on kehittynyt? Onko siitä tykätty? Kovin paljoa siitä ei ole kuulunut, kaikki menee ilmeisesti hyvin kun mitään ei kuulu... ;)

Nämä kuvat Maaikesta ovat viikon takaa. Aivan kamala sää, tihutti ja oli ihan pimeä. Kuvat on kuvattu 50 mm kiinteällä objektiivilla, ei ehkä se optimaalisin kapistus kuvata 70*70 m ratsastuskentällä. ;)

Olkaa siis please viisaampia kuin minä jos teille iskee flunssa. Nyt taitaa oikeasti olla liikkeellä jotain tosi ärhäkkää/pitkäkestoista flunssaa. Vaikka kuinka moni tuttu on valitellut sairastumista ja kuinka ei millään meinaa parantua. :( Eiköhä tää tästä, jossain vaiheessa... Palasin itse asiassa jo eilen satulaan, mutta kuten mainitsin niin olen luvannut etten rasita itseäni vielä hetkeen. Mennään siis ihan vain käyntipolitiikalla, maastoköpöttelyä ja satunnaisia ravipätkiä. Ei rallitteluja tai koulutreenejä ennen kuin pystyn olemaan kokonaisen päivän yskimättä.

4 kommentarer:

 1. Saako Rinkin omistaja hevosestaan jotain "väliaika" tietoja sieltä ulkomailta?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Järjestäjän taholta ei ole kuulunut mitään, jotain pieniä kuulumisia on tullut yhden toisen orin omistajalta. :)

   Radera
 2. Joo sama että ollaan lähdetty puolikuntoisena ratsastamaan! Itse juuri kuumeesta toivuttuani kävin hyppäämässä kaverin ponilla ja sitkeä flunssahan siitä tuli jonka paranemista odotellaan yhä :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Voi ei, paranemisia sinne! Ja rauhassa sitten takaisin flunssan jälkeen. :)

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.