10 dec. 2017

SIHS: Videopostaus, kuvia, fiiliksiä ja ostokset!


SIHS:stä on kulunut jo viikko enkä ole ehtinyt käymään edes kaikkia kuvia läpi. Vielä on (muistaakseni) sunnuntain kuvat karsimatta. Yhteensä otin viikonlopun aikana ainkin 4000 kuvaa ellen enemmän, joista lensi roskikseen heti ehkä 2/3 mutta silti kuvia on jäljellä edelleen aivan tajuton määrä. Muokattavaksi ja "lemppareiksi" niistä päätyy ehkä reilu 100 (jos edes sen vertaa :D), loput sitten jäävät arkiston kätköihin. Olen sellainen kuvaaja etten osaa/halua poistaa niitä kuvia joilla "en tee mitään", haudon niitä sitten ikuisuudet eri kovalevyillä. "Ehkä joskus haluan käyttää/muokata sen ja sen kuvan". No arvatkaa kuinka paljon käyttöä on tullut kaikille niille kymmenille tuhansille kuville joita mulla on säästössä...? Niin, ei pahemmin. Mutta en raaski poistaakaan. Ja kaikki kuvat ovat vielä RAW-muodossa (= isoja tiedostoja), jos/ehkä/kenties/sittenkin joskus tarvitsen niitä. Note to self: en tarvitse.

Cathrine Dufour - Atterupgaard's Cassidy

Peder Fredricson - H&M All In

Peder Fredricson - H&M All In

Viikonloppu oli raskas ja pitkä, mutta aivan ihana. SIHS-kuplassa eläminen on ehkä parasta mitä tiedän: aamulla areenalle, aika kuluu kuin siivillä (viisi tuntia tuntuu puolelta tunnilta), niin inspiroiva ympäristö ja aivan mahtavat valokuvaajakollegat - ei voi olla parempaa! SIHS:in pressiosastolla on aivan loistava yhteishenki, neuvoja jaetaan/kysytään puolin toisin, kuvia käydään yhdessä läpi, kuvatessa saa vinkkejä Ruotsin parhaimmilta hevoskuvaajilta ja itse SIHS:in pressin työntekijät ovat ehkä maailman ystävällisimpiä ja avuliaimpia. Mediakahvilasta saa päivittäin (ilmaiseksi) tuoreita sämpylöitä, pullia ja kivennäisvettä niin paljon kuin jaksaa. Kyllä, mulla on jo ikävä! :)


Peder Fredricson - H&M Zaloubet

Douglas Lindelöw - Unique Case

Osallistuimme innokkaina pressitilaisuuksiin ja saimme journalistiystäväni kanssa tilaisuuden haastatella Isabell Werthiä ja Peder Fredricsonia. Heidän haastattelut pääset lukemaan ensi viikolla ilmestyvästä Riders' Magazinesta! Sisälläni asuu varmaan ikuisesti pieni fanityttö ja olivathan nuo haastattelutilanteet aika absurdeja - istua siinä oman idolin vieressä ihan casual ja jutellen hevosista ja ratsastuksesta. Jo viime vuonna pääsin haastattelemaan Malin Baryardia mikä oli itselleni todella iso juttu, luulisi sitä hieman ehkä kovettuneen... ;)

Severo Jurado Lopez - Deep Impact 3

Therese Nilshagen - Dante Weltino OLD

Kuviahan mulla on siis niin paljon etten tiedä mitä niillä teen. Pari tilausta on jo tullut ja ne täytyisi käydä ensin läpi, mutta haluaisin näyttää näitä enemmän myös täällä blogin, Facebookin ja uusien kotisivujeni puolella. Mutta aika, mistä repiä sitä?

Kuinka paljon teitä kiinnostaa nähdä kuvia?
Useampi kuvapostaus eri päiviltä/luokista, iso koostepostaus vai mitä ihmettä näille keksii?

Itsehän jo suunnittelin ottavani pari päivää vapaata ja istuvani nenä kiinni Photoshopissa 24/7, mutta en tiedä kuinka paljon sitä työpaikalla arvostettaisiin (vaikkakin pomolleni oli ihan fine että olen poissa töistä koko SIHS:in ajan). :D Töiden jälkeenkään ei oikein ole aikaa kun on hevosia ratsastettavana/hoidettavana joka päivä. :/ "lyxproblem"

Isabell Werth - Emilio

Peder Fredricson palkintojenjaossa "sijaishevosella"

Sellaisia isoja ongelmia/päätöksiä täällä siis. Käytän luultavasti koko viikonlopnu koneella ja raivostutan miesrukkani lopullisesti. :D Ei riitä se, että nainen on Horse Showssa aamusta iltaan (ja vielä sitä ennen/jälkeen tallilla), sitten pitää muokata kuvia hullun lailla vielä monta viikkoa. On se ihana kun se jaksaa. <3

Ainiin, SIHS oli siitä myös aika kiva, että pääsin sopivasti rahoistani. Mutta eihän niitä messuja voi kukaan vastustaa, varsinkin kun pyörii siellä 3,5 päivää. Vasta neljännen päivän aikana ehdimme käymään koko messualueen läpi! Tein niin mahtavia löytöjä, että tässähän voisi oikeastaan puhua säästäneensä rahaa. En ole ikuisuuksiin esitellyt uusia hevostarvikeostoksia (jossain vaiheessa blogien aikakautta varustepostaukset olivat suosittuja - pitäisiköhän herättää trendi takaisin eloon?). Tässä pesee! Olen todella tyytyväinen kaikkiin ostoksiini, jokainen tuli tarpeeseen (okei, ei ehkä kymmenennet ratsastushousut uups...) ja kaikkia paitsi ohuempaa treenipaitaa + kisahousuja on jo tullut käytettyä tämän viikon aikana ahkerasti.

Kingsland untuvaliivi - 995 kr/100 € (ovh 1500 kr)

Kingsland treenipaita - 500 kr/50 € (ovh 1000 kr). Tätä olin kuolannut jo kesällä kaupassa, mutta en löytänyt omaa kokoa. Nyt löytyi!

Kingsland pörrötakki - 500 kr/50 € (ovh 1000 kr)

Kingston ratsastushame - 400 kr/40 € (normaalihinta). Tarkoitus oli ostaa Ühip, mutta piheys vei voiton. ;)

Pikeurin housut - 1300 kr/130 € (ovh 2300 kr)

Pikeurin kisahousut - 995 kr/100 € (ovh 1600 kr)

Ja ruokatarjonta, sepä se vasta mahtavaa onkin SIHS:ssä! Messuilta löytyy toinen toistaan ihanempia food truckseja, ja sitten on vielä Mall of Scandinavian loistava ravintolatarjonta. Mietin aina yhtä ruoka-annosta syödessä mitä seuraavalla kerralla syödään. Aikataulu oli tosin sen verran tiukka luokkien ja pressitilaisuuksien välillä, että loppujen lopuksi en ehtinyt syömään puolissakaan kaikissa niistä ravintoloista missä olisin halunnut. No, ensi vuonna sitten.

Kiitos SIHS, kiitos Playsson.net/Riders' Magazine luottamuksesta! Ensi vuonna toivottavasti uudestaan! :)

Peder Fredricson - H&M All In

Peder Fredricson palkintojenjaossa "sijaishevosella"

Isabell Werth - Emilio

Isabell Werth - Emilio

Isabell Werth - Emilio

8 kommentarer:

 1. On kyllä upeita kuvia!! Kehitystä tapahtunut viime vuodesta ja itse ainakin mielelläni katselen lisää näitä :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! :) Mulla oli tällä kerralla aika paljon parempi kamera käytössä. Viime vuonna kuvasin Canon 70D:llä, nyt oli Canon 5D Mark 3, se vaikutti kyllä todella paljon!

   Radera
 2. Vau mitä kuvia, todella upeita!! Eka ja toka kuva nousi kyllä mun lemppareiksi :) Tee ihmeessä useampi postaus, tällaisia kuvia kelpaa kyllä katsella!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! :) En vain tiedä mitä sitä enää SIHS:stä kertoisi, mutta ehkä pelkät kuvapostauksetkaan eivät haittaa...? :)

   Radera
 3. Tosi upeita kuvia! Melkein tekee mieli lähteä itsekin joskus.

  Onko tuo tapahtumana sellainen HIHS-tyyppinen vai onko siellä jotain muutakin nähtävää kuin kisaamista?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! :) Suosittelen, SIHS on aivan mieletön tapahtuma! Se on enemmän show-tyylinen koko perheen tapahtuma mistä löytyy kaikkea kaikille. Isoja esteluokkia ja GP-koulua, kenttäratsastusta, valjakkoajoa, lasten matinea, show-numeroita, tajuttoman iso messualue ja vaikka mitä. :)

   Radera
 4. Hienoja kuvia! :)

  Itsekin voisi ensi vuonna mennä tuonne, olisi varmasti mahtava kokemus.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! :) Suositukset ehdottomasti pienelle Tukholman reissulle kokemaan tunnelmaa! :)

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.