1 dec. 2017

Vuoden paras viikonloppu: SIHS!

Täällä ollaan! Eilen kiirehdin Friends Arenalle suoraan töistä ja kotona olin puolen yön aikaan. Tänään kello soi aamulla kuudelta ja päivä alkoi aikaisella kouluvalmennuksella Rinkin kanssa (valmennus tosin meni lähinnä käynnin treenaamiseksi sillä mun yskä on edennyt siihen vaiheeseen että hengitys on vaikeaa rasituksessa). Valmennuksen jälkeen riensin kotiin pikasuihkuun ja siitä kohti Solnaa kamalassa räntäsateessa. Aamun kouluratsastuskilpailut jäivät välistä, mutta pääsin todistamaan Peder Fredricsonin voittoa!

Edessä on kolme intensiivistä, mutta niin mahtavaa päivää täällä SIHS:in pressiosastolla. Ihania ihmisiä, inspiroiva ympäristö ja mielenkiintoiset pressitilaisuudet - ihan paras tapa viettää viikonloppu!

Nämä kuvat ovat eilisen kenttäratsastuskilpailusta, jonka voitti ruotsalainen Louise Jähde hevosellaan Waikiki 207. Tämä ohjelmanumero on yksi suosikeistani täällä SIHS:ssä, meno on aivan mieletön! Instagramin storyistä pääsee seuraamaan fiiliksiä ja kuvia on tietysti tulossa myös tänne blogiin. :)

Mulla oli eilen mukana ainoastaan 50 mm/1.4-objektiivi, sillä tulin tosiaan suoraan töistä enkä jaksanut kantaa mukana koko 15 kg kuvausarsenaalia. Kunnon yllättäjä, kivoja kuvia silläkin sai!

Sara Algotsson Ostholt - Fairnando

Niklas Lindbäck - Mailman


Louise Jähde - Waikiki 207

Louise Jähde - Waikiki 207

Louise Jähde - Waikiki 207

Ingrid Klimke - Parmenides


6 kommentarer:

 1. Jopa on makee este kolmannessa kuvassa! Tuliko tolle esteelle paljon kieltoja tai jännittikö hepat sitä yleisesti enemmän kuin muita?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämä kenttähevoset eivät korvaansa loksauttaneet yhdellekään esteelle. Hurjaa menoa alusta loppuun! :D Yksi ratsukko ajautui yhden todella kapean pöytäesteen ohi mutta muuten ei näkynyt yhtään epäröintiä tai kyttäilyä. :)

   Radera
 2. Näyttää tosi kivalta! Pitäisi itsekkin joskus hankkia lippu ruotsiin ja katsomaan sihs'iä ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. SIHS on kyllä tosi kiva show, suosittelen! :)

   Radera
 3. Toppen!

  Hienoja kuvia kevyemmälläkin kalustolla. Oma suosikkini on tuo edestä otettu kuva Louisesta ja Waikikista - mikä keskittynyt ilme Louisella! Mahtava kuva.

  Nauti SIHS:sta! Toivottavasti ehdit pitää myös huolta itsestäsi kaiken kiireen keskellä.

  Ihanaa viikonloppua!
  Maarit L. 😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. Teräsmimmi koko tyyppi ja se näkyi kun voitti kaikki! :)

   Kiitos Maarit, nyt ei onneksi ole pitkä aika välipäiviin ja lyhyeeseen joululomaan. Sitä odotellessa! :)

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.