23 juli 2015

Screenshotteja Topangasta (sekä aivopieruja)


Tässä laiskoille videonkatselijoille (ilmoittaudun itse sellaiseksi...) vähän screenshotteja alkuviikon videosta! Ja toki kaikille muillekin - ehkä eniten itselleni. En nimittäin voi lakata ihailemasta miten upea toi hevonen onkaan! Nämä screenshotit ovat toki niistä parhaista pätkistä sillä olenhan puolueellinen ja kiiltokuvaansa kiillottava bloggaaja (no vitsi vitsinä - vai? ;)) ja haluan julkaista blogissani vain parhaimmat ja edustavimmat kuvat. Hahah joo, tosiaan se koko video löytyy kyllä tästä edellisestä postauksesta ja ihan sensuroimattomana. :))Mielestäni on kyllä ihan luonnollista, että haluaa blogin julkisuuskuvan olevan mahdollisimman myönteinen. Kuvista näkee vain sen yhden sekunnin murto-osan. Videojen "raakuus" ei mua haittaa sillä niissä näkyy kuitenkin kokonaisuuskuva. Jokainen hevosia kuvannut (tai kuvattavana ollut ratsastaja) tietää kyllä, että yhdessä askelvaiheessa voi näyttää siltä kuin ratsastaja olisi yhtäkkiä lihonut 10 kg ja hevonen näyttää kaatumaisillaan olevalta muulilta... Ja heti seuraavassa kuvassa näkyykin upeasti edustava kouluratsukko. Tilannekuvat, mun lempijuttu.Mutta miltä näyttäisikään blogi joka olisi täynnä niitä huonoja ja epäedustavia kuvia? Haha, olispa muuten hauska idea julkaista viikon ajan vain ne epäedustavimmat otokset... No, ymmärrätte varmaan pointin. Ajoittain mun mielestä on hauska laittaa blogiin tilannekuvia ja näitä on kiva katsoa muiden blogeista - kukaan ei ole täydellinen (paitsi bloggaaja itse).En mä tiedä mikä mulla oli pointtina tässä tarinoinnissa. Onko liian läpinäkyvää jos sanon ettei mua kiinnosta muiden mielipiteet? Osaksihan se on totta. Ikää mulla on kuitenkin jo (nyt teidän vanhempien lukijoiden nauravan) kertynyt sen 25 vuotta joten elämänkokemusta löytyy paljon enemmän kuin suurimmalla osalla lukijoistani ja tiedän omat vahvuuteni sekä heikkouteni. Mutta kyllähän se on niin, että tottakai ne lukijoiden mielipiteet kiinnostavat tiettyyn rajaan asti. Enhän mä muuten julkista blogia kirjoittaisi!
Ehh. Nyt en enää itsekään muista/tiedä mitä mun piti teille sanoa. Tiivistetään juttu näihin kahteen viimeiseen kuvaan: muistakaa nauttia elämästänne, ystävistänne ja hevosistanne. Olkaa positiivisia, kiitollisia ja ystävällisiä. Kiittäkää ja kehukaa kun siihen on aihetta. Elämä on silloin kummasti kivempaa. :)

4 kommentarer:

 1. Hyvin sanottu! Liian usein sitä tullaan anonyymeinä hinkkaamaan sitä yhtä kuvaa, jossa on ranne mutkalla tai kantapää ylhäällä. Itse en onnekseni ole joutunut vielä kuin kerran estämään anonyymien kommentointimahdollisuuden muutamaksi viikoksi ilkeiden, toistuvien talliin kohdistuneiden kommenttien takia- onneksi niitä ei sen jälkeen ole edes yritetty muutamaa poikkeusta lukuunottamatta lähettää :)
  Upeita kuvia ja hetkiä, en kyllä videollakaan nähtyjä hetkiä moittisi ollenkaan! :)

  -Siiri
  siirixo.blogspot.fi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mä en ole jostain syystä saanut tähän blogiin ainuttakaan negatiivista kommenttia (kopkop), edelliseen niitä kyllä tuli vähän väliä mutta osasin aika hyvin paikallistaa syypäät.

   Kiitos paljon! :) Kuten kirjoitin, niin kokonaisuutena ja kontekstissa oleva kokonainen video ei tietenkään näytä mitenkään erikoiselta, mutta jos sieltä poimisi ne hetkelliset kevennyskuvat ja sekunnit kun hevonen nykäisee päätään niin olisi screenshotit vähän erinäköisiä :D

   Radera
 2. Topanga är verkligen vacker och ni är så fina tillsammans!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja hon är verkligen en pärla! <3

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.