28 mars 2017

Rink rakastaa nykyään hyppäämistä!


Rink pääsi taas irtohyppäämään sunnuntaina. :) Se on selvästi tajunnut mistä irtohyppäämisessä on kyse ja tällä kerralla sen ilme kirkastui heti kun se näki maneesiin rakennetun radan. Naureskelimmekin, että ihan kuin veisi lapsen leikkipuistoon! Irtohyppääminen on hyvää treeniä Rinkille ja pidetään homma helppona, mukavana ja esteet matalina.

Sunnuntaina ja maanantaina hätyyteltiin kaikkien aikojen maaliskuun lämpöennätystä (sunnuntaina +15 ja maanantaina +18). Rinkillä on vielä talvikarvaa (joskis lyhyttä, mutta kovin paljoa se ei ole vielä karvaa vaihtanut), joten pidimme hyppytuokion aika lyhyenä. Silti tyyppi hikosi aikalailla! 

Rinkillä on vähän omanlaisensa tekniikka... :D Mutta ainakin se nauttii hommasta ja imee hyvin esteille! Kunhan se saa voimaa ja irtohyppääminen käy tutuksi, niin tarkoitus olisi että joku kokenut esteratsastaja "opettaa" sen hyppäämään ratsastajan kanssa.


Maaikesta en olekaan hetkeen täällä blogissa kirjoittanut, pahoittelen sitä! Instassa se on kuitenkin vilahdellut ja tarkoitus oli kirjoittaa meidän perjantain koulutreenistä, mutta aikaa ei ole jäänyt yli. :/ Lähden huomenna työmatkalle Itävallan Alpeille Bad Gasteiniin ja siellä meneekin loppuviikko. Mitään erikoista me ei olla tehty eikä kuviakaan ole, joten palataan Maaiken kuulumisiin sitten kun on jotain hauskaa kerrottavana tai kuvia... ;) Loppuun kuitenkin tervehdys rakkaalta pitkäkorvalta, sen omistaja nauroi kuulemma tälle kuvalle ihan sikana ja kysyi, että onko Maaikella korvat kasvaneet yhden päivän aikana... :D


4 kommentarer:

 1. Aah Bad Gastein on ihana paikka <3 Jos sulla on aikaa niin käy ehdottomasti kävelemässä ympäriinsä ja ihastelemassa upeita Alppimaisemia!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mä en ole ikinä ollut Alpeilla, odotan siis kovasti reissua! :) ja ainakin lasketteluun on aikaa. Rakastuin Norjan vuoristomaisemiin ihan täysin, joten odotukset Alppien suhteen ovat kovat!

   Radera
 2. Rink on hieno! Tyyli on persoonallinen mutta hioutuu varmasti tyosta vielä. Ja parasta on että Rinkin mielestä hyppääminen on hauskaa. :-)

  Maaiken korvat näyttävät kyllä kovin pitkiltä tuossa kuvassa... kaunis! :-)

  Ihanaa työmatkaa - huippua päästä tuollaiseen paikkaan työn puolesta. Nauti!

  Maarit L. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hieno se kyllä on <3 Tämä oli sille kolmas kerta elämässä kun se hyppää yhtään mitään joten eiköhän se tekniikka parane. Estehevostahan siitä ei tosin ollakaan tekemässä, mutta pienet esteet mielenvirkistyksenä ovat kivaa treeniä. :)

   Reissu oli kyllä ihan huippu, nyt väsyttää. :D

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.