20 mars 2017

Rink: Ratsastuskuvia


Rink on ollut nyt viime viikkoina aivan ihana ja kehittynyt hienosti. Olen ratsastanut sillä muutaman kerran viikossa, ja sen lisäksi se on päässyt tekemään töitä ohjasajossa. Postauksen kuvat ovat jo muutaman viikon vanhoja, mutta tuntuu ettei ole ollut sopivaa saumaa julkaista näitä. No, nyt saa luvan olla. :) Kuvat ovat muistaakseni kolmannelta ratsastuskerralta uudella tallilla.

Lauantaina ratsastin ensimmäistä kertaa maneesissa samaan aikaan kahden muun hevosen kanssa! Omistaja talutti varmuuden vuoksi Rinkiä ensin liinassa, mun istuessa selässä. Rink huuteli muutaman kerran ja steppaili raviaskelein aina välillä, mutta pysyi kuitenkin kuulolla ja ehkä viiden minuutin päästä se rauhoittui ja otimme liinan pois. Rink keskittyi muhun ihan sataprosenttisesti! Otin myös ravia pääty-ympyrällä, ja Rink käyttäytyi paremmin kuin olisin uskaltanut edes toivoa. Se oli niin keskittynyt, että se jopa kakki ravissa! Olemme nimittäin harjoitelleet nyt viime päivinä kakkaamista liikkeessä. Pieni asia, mutta suuri meille. :D Rinkin instagramista löytyy lyhyt ravivideo (LINKKI), laitan tänne blogiin paremman koostevideon kunhan saan aikaa. Mutta videolla näkyy rento Rink joka ei välitä yhtään muista hevosista. Ihana nähdä sen edistyminen näin konkreettisesti! <3 Oikea kierros on Rinkille tällä hetkellä tosi vaikea.

Outfit:
Kypärä - Lamicell
Takki - Mountain Horse
Turvaliivi - Horse Comfort
Fleece - Euro-Star
Housut - Euro-Star
Hanskat - Roeckl
Saappaat - Mountain Horse


Ratsastuskuvat tulivat nyt siinä ensimmäisenä kun ne ovat mielestäni "the juttu", mutta Rink siis juoksutettiin ennen ratsastusta. Välillä se vetelee sellaista pierupukkilaukkaa ettei itsekään oikein tiedä mitä askellajia menee joten on ihan kiva, että se saa purkaa ylimääräiset energiat ulos ennen kuin ratsastaja nousee kyytiin. ;)

Letit liehuen, hullun kiilto silmissä :D


Rink yrittää aina kovasti poseerata juostessaan valokuvaajan ohiTällä viikolla meillä on valmennus torstaina, odotan sitä innolla! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.