12 mars 2017

Rink maneesissa


Rink on ollut ratsastajan (minä selässä) kanssa nyt kolme kertaa maneesissa. Ensimmäisellä kerralla käveltiin ihan vaan liinassa viitisen minuuttia, toisella kerralla ravattiin muutama kierros molempiin suuntiin ja eilen touhua pystyi melkein jo kutsumaan ratsastamiseksi! :) Tänään ohjelmassa oli irtohypytystä ja Rink jätti jälkeensä yhden irtokengän. Toivottavasti saadaan kengittäjä paikalle huomenna, sillä tiistaina meillä olisi tiedossa ensimmäinen valmennus... No jos ei kengittäjän kanssa onnistu, niin valmennus siirtyy torstaille tai ensi viikolle, mutta nyt on sellainen olo että täältä tullaan, game on

En yleensä ole kovin suuri kännykkäkuvien tai lyhyiden (turhien) postausten ystävä, mutta tässä oli joukko mielestäni todella onnistuneita otoksia ja onpahan pitkästä aikaa kunnon outfit-kuviakin... ;) Kunhan ehdin käydä läpi kuvat eiliseltä ratsastukselta (en tiedä onnistuiko yksikään, pimein maneesi ikinä) sekä tämän päivän irtohypytyksestä, niin on luvassa vähän enemmän juttua mitä kertoa teille. :)
Outfit:
Kypärä - Back on Track EQ3
Takki - Mountain Horse
Fleece - Euro-Star
Turvaliivi - Horse Comfort
Housut - Equiline
Hanskat - Roeckl
Saappaat - Mountain Horse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.