11 maj 2017

Air Rink


Viime viikon irtohypytys takasi taas joukon hauskoja kuvia. Rinkin menoa on niin hauska seurata. Se tekee parhaansa ja tykkää hyppäämisestä todella paljon, välillä se ehkä "vähän" ylihyppää ja kuvittelee muuttuneensa lentokoneeksi. Tällä kerralla ei edes lähdetty kokeilemaan mitään korkeusennätystä, vaan pidettiin homma mukavana ja helppona jumppana.

Objektiivina mulla oli tällä kerralla mukana Canon 50 mm/f1.4, ja sillä tuli selkeästi parempaa jälkeä maneesissa kuin mun vakiokäytössä olevalla objektiivilla otetuista (Sigma 17-50 mm/f2.8). Kiinteässä objektiivissa on se huono puoli ettei sillä voi zoomata, mutta valovoima ja terävyys ovatkin sitten parempaa luokkaa. Toki ISO-arvon pitää edelleen olla melko korkea, mutta pystyin silti laskemaan sen 2000 perus 3600 sijaan. :D

Rink on ollut aivan ihana tälläkin viikolla! Eilen laukkasimme ensimmäistä kertaa ulkokentällä, ja monta muuta pienä edistysaskelta on tullut taas tehtyä eteenpäin. Tästä kuitenkin lisää omassa postauksessa! :)

6 kommentarer:

 1. Han är såååååå hääääärrrrliiigg! :-)

  Soligt veckoslut!
  Maarit L. :-)

  SvaraRadera
 2. oiiiiii mitä MAHTAVIA loikkia!! :D

  SvaraRadera
 3. Suloisia kuvia ja hienostihan se hyppää. Ainakin ilmavaralla jos ei muuta! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha joo Rink ottaa välillä varman päälle! :D Sillä on kyllä ihan kiva hyppytyyli friisiksi. :)

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.