1 maj 2017

Puomeja ja muita uusia asioita


Rink yllättää kerta toisensa jälkeen käyttäytymällä todella fiksusti ja oppimalla nopeasti uutta. Viime keskiviikkona tutustuimme moneen uuteen jännittävään asiaan. :) Kävimme ensin kentällä ihmettelemässä isoja pelottavia esteitä sekä kävelimme puomien yli. Huomionarvista on, että muutama kuukausi sitten Rink ei suostunut kävelemään edes yhden yksittäisen puomin yli. Nyt se alkaa olla jo konkari irtohyppäämisessä eivätkä maapuomitkaan enää pure. ;)

"Äiti, miksi tässä keskellä kenttää on seinä?"

"Ja tuollaiset laatikot? Asuuko niissä mörkö?"

"Anna nami niin voin harkita esteen katsomista!"

"Siis nämä keltaiset jutut. Mitä?!"


"Olen taitava! Ja mamma siellä puomien takana, missä mun nami viipyy?"


Kentällä pyörimisen jälkeen kävimme maneesissa ja kohtasimme Rinkin tämänastisen elämän suurimman haasteen - maneesissa oli samaan aikaan neljä muuta hevosta! Joo tosi "hurjaa" haha, mutta oli siinä vähän miettimistä että mistä välistä voi mennä turvallisesti kun kaikki säätivät omia kuvioitaan eri askellajeissa. Kyllähän Rink vähän hirnahteli ja keskittyminen ei ollut ihan huipussaan, mutta ihan hyvin se meni ja ravasinkin muutaman pääty-ympyrän. :) Olimme kuitenkin suunnitelleet jo aiemmin, että teemme lyhyen maastolenkin. Okei, "maastolenkki" - kävelimme muutama sata metriä tallin hiekkatietä pitkin edes takaisin ja omistaja piti liinasta kiinni. Rink tuntui tosi jännittyneeltä, mutta ei tehnyt mitään steppailua pahempaa vaikka aika lähellä oli iso maansiirtokone joka pudotti kyydistään suuria kivenlohkareita.Tänään meillä oli aamupäivällä todella onnistunut valmennus, mutta kerron siitä lisää omassa postauksessa. Täällä Ruotsissa ei vappua vietetä pahemmin ollenkaan (ai että mulla onkin ikävä Suomeen aina tähän aikaan vuodesta...), joten olin tänään viisi tuntia tallilla, jee. :D Onneksi sää on vihdoin vuodenajan mukainen ja se tietää grilli-iltaa ystävien kanssa. Oli jo aikakin, huhtikuun keskilämpötila taisi olla alle +5. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.