5 maj 2017

Photoshoot: Maaiken kevätkuvaukset

1

Pääsiäisenä kävin ottamassa Maaikesta vähän "keväisiä" kuvia - no, niin keväisiä kuin harmaana ja pimeänä pääsiäispäivänä oli mahdollista. :) Maaike poseerasi tapansa mukaan kuin ammattilainen. Tällä kerralla muistimme myös säätää riimun vähän tiukemmalle, kiitos lukijalle joka siitä joskus vinkkasi! Seuraavat kuvaukset toteutamme lähiviikkoina, toivottavasti vähän keväisemmissä maisemissa. Tämä kevät on kyllä ollut niin outo. Yhtenä päivänä +20, sitten käydään nollassa ja sataa lunta seuraavat pari viikkoa. Kuten nyt - täksi päiväksi on luvattu se +20 ja ensi viikoksi lumisadetta. Excuse muah.

Perinteinen: mistä kuvasta tykkäät eniten? :)

2

3

4

5

6

7

8

9

6 kommentarer:

 1. On tuo hevonen vain niin jumalattoman komea! 9 kuva on kuitenkin mun mielestä näistä parhain vaikkei muissakaan todellakaan ole vikaa :)

  Mutta muakin ihmetyttää tämä kevät, tuntuu jotenkin, että on ollut harvinaisen epävakaan oloista! Tulisi jo kesä, kunnon pitkä kesä ei meinaan tekisi yhtään pahaa! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Maaike on kyllä upea ilmestys. <3 Kiitos! :)

   Ja joo, pitkä kesä tänne kiitos. Mielellään yhtä lämmin kuin oli vuonna 2014. :)

   Radera
 2. 3 ja 9 lemppareita. Maaiken katse ja sen koko olemus on tosi levollinen:) on se hieno tammuska<3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos :) Se on kyllä ihana hevonen jonka kanssa omakin mieli rauhoittuu :) <3

   Radera
 3. Ah mitä kuvia! Maaike ♥

  1: Pidän kuvasta koska koko hevonen näkyy, ihana luonto taustalla ja Maaike näyttää siltä kuin lähtisi juuri tulemaan kohti :-)
  3: Ihanan ryhdikäs asento ja tarkkaavainen katse. Maaike on yhtä aikaa levollinen ja valpas - ja se on harvinaisen hienoa!
  5: Mustavalkoinen kuva! Ja Maaiken katse!
  6: Kiinnostava, erilainen kuvakulma
  9:Tämä on ihana! Maaike on tässä niin kaunis.

  Mutta jos pitää valita vain yksi, niin 1 on suosikkini!

  Maarit L. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ihania kommentteja kuvista, kiitos Maarit. :) Maaikessa on kyllä uniikkia tuo sen upea luonne ja että se oikeasti näkyy sen ilmeestä. Aina iloinen ja lempeä, mutta täynnä virtaa. :) <3

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.