17 nov. 2017

Photoshoot: November shades


Aina ei riitä juttua ja jostain on tätä kuvavuorta päästävä purkamaan.

Nämä maagiset sävyt olivat vastassa viime viikonloppuna ajaessani Mutterin tallille. Wau mikä väriloisto, keskellä marraskuuta! Pakkohan sinne oli raahata hevonen poseeraamaan ja vaikka Mutteri ei mikään luonnonlahjakkuus kameran edessä olekaan, tuli näistä kuvista kuitenkin aika kivat. Söpö se ainakin on jos ei muuta! :)


"Söpö, minäkö?!"

Ihanaa viikonloppua! <3 Oma viikonloppuni alkoi mitä parhaimmalla tavalla, sain juuri meiliin SIHS:n pressitiedotteen. Siellä olen siis tänäkin vuonna kuvaajan hommissa koko viikonlopun, en malta odottaa!

4 kommentarer:

 1. Mielettömät maisemat kyllä! Täällä ei ole enää mitään lehtiä puissa. Tykkäisin kyllä periaatteessa kuvata marraskuun harmaudessakin, mutta harvoin ehtii edes "valoisan" aikaan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tää taisi olla ainut paikka koko Ruotsissa missä oli edelleen lehtiä puissa... Joten erittäin onnistunut ajoitus! Marraskuun harmaudesta saisi kyllä upeita kuvia, mutta kun valoisaa (tai hämärää...) on ehkä klo 10-14 niin siinä ei paljon ehdi kameraa käyttämään. Jospa kohta saataisiin lunta. :)

   Radera
 2. Ihania kuvia! Mahtavat syksyiset värit! Ja Mutteri - niin sielukkaat silmät! 😚

  Maarit L.

  SvaraRadera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.