1 mars 2018

Edistyy, mutta ei tarpeeksi


Aina ei suju. Ratsastus tai kirjoittaminen. Nämä kuvat ovat jo viikon vanhoja, mutta en ole saanut aikaiseksi postata niitä blogissa. Kirjoittaminen ei ole ollut minulle koskaan helppoa, ja nyt tuntuu jotenkin ajatukset olevan ihan syväjäässä. Harmi, sillä kuvamateriaalia on senkin edestä. Ehkei pitäisi ottaa asiasta stressiä. Kirjoitustukoksen vallatessa sitten vain postata lyhyempiä postauksia runsailla kuvilla. :)

Rink on ollut "käynnissä" nyt kolmisen viikkoa. Se ei ole ollut ihan oma itsensä vaan hitaanpuoleinen ja outo ratsastaa. Satula, motivaatiopula, kasvukivut vai mikä on syynä? Ulkona se on ollut vähän virkeämpi, ja kunhan lumimyrsky sekä purevat pakkastuulet väistyvät niin siirrymme kokonaan ulos. Maastoilua, kentällä ratsastamista, hauskaa tekemistä. Ajattelimme myös kokeilla puomien ratsastamista jos se olisi Rinkin mielestä kivaa.

Itsehän epäilin ensin satulan puristavan, mutta Rink on kuitenkin ulkona selkeästi pirteämpi - toisaalta, voihan se silti olla ettei ihan istu täydellisesti kun Rink kuitenkin kasvaa koko ajan. Satulaseppä tulee toivottavasti käymään muutaman viikon sisällä. Myös laukkaamisesta Rink innostuu ja tekee hienoja laukannostoja ja on ollut paljon tasapainoisempi lyhyillä sivuilla kuin aiemmin.

Uudet tallikaverit ovat ottaneet meidän hyvin vastaan, joskin joukosta löytyy muutama täti jotka pakenevat paikalta Hurjan Orin lähestyessä. Rink tuntuu viihtyvän, tarhassa se pääsee seuraamaan maailman menoa paljon enemmän kuin vanhalla tallilla jossa sen tarha oli tallin takana piilossa eikä se koskaan nähnyt mitään jännää (paitsi satunnaisvieraana käyneen hirven). Täällä sen tarhan ohi ajaa busseja, pyöräilijälaumoja, traktoreita, lumiauroja, rekkoja... Karsina on myös kiva paikka ja naapurissa asuva samanikäinen puoliveriruuna hyvä tyyppi.

Ylä- ja alamäkiä, sitä tämä elämä on täynnä. :) Ensi viikolla maastoon ja kunhan lumet joskus sulavat (ei näytä hyvältä, puolen metrin lumihanki ja pakkaslupauksia monen viikon päähän), kaivamme kärryt esiin ja omistaja pääsee vihdoin treenaamaan valjakkoajoa, nyt kun on siihenkin lajiin sopivat puitteet.


4 kommentarer:

 1. Satulaongelmilta kuulostaa! Valitettavasti. Rink on leventynyt niin paljon ettei todellakaan ole ihme.

  Kun tuntuu ettei mikään suju kannattaa palata taakse siihen miten sujui vuosi sitten, puoli vuotta sitten, mihin vaan. Sitä kun miettii niin tajuaa että edistystä on tullut paljonkin. Eikä edistys koko aikaa tunnu siltä että mennään hurjaa vauhtia eteenpäin, välillä pitää ottaa treeneissä askel tai pari taaksepäin ja jatkaa siitä. Kyllä se siitä vielä alkaa sujumaan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Näihän se on. :/ satulaseppä tulee käymään lähiviikkoina ja tuo satula on onneksi täysin muokattavissa joten toivottavasti saadaan vastaus.

   Radera
 2. Monesko tallipaikka Rinkillä on menossa vuoden sisään? Voisiko se olla kehittänyt kaikista muutoista itselleen vatsahaavan? Sen ulkoinen habitus tukisi tätä, tuhti etuosa ja vinttikoiran vyötärö. Ei tuo satulakaan parhaalle näytä, nousee takaa? ja makaa sään päällä, selkä ei pääse oikein nousemaan ja pyöristymään, mutta jättäkää satula pariksi viikoksi pois ja menet ilman satulaa ja katsot miten liike muuttuu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mikään ei ole mahdotonta. Toivottavasti saadaan vastaus pian. :/

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.