19 aug. 2015

Maaike dressyr

Apua, mulla on liikaa postauksia luonnoksissa odottamassa. First world problems taas jne, mutta en halua julkaista enempää kuin yhden postauksen päivässä ja noita odottavia postauksia on ainakin kymmenen! Hupsista. No, ajastelen niitä sitten ensi viikoksi kun olen Italiassa. Vai haittaisiko teitä lukea kaksi postausta per päivä silloin tällöin?

Tässä taas yksi julkaisematon postaus. Kuvat ovat viime perjantailta, samalta päivältä kuin tämän postauksen kuvat. Kyseessä oli kouluvalmennuksen jälkeinen päivä ja ratsastin aika kevyen koulutreenin, tavoitteena oli lähinnä läpiratsastaa Maaike kaikissa askellajeissa. Se oli ihan ok mutta hitusen jännittynyt. Ei tehty mitään erikoista joten pidemmittä puheitta katsokaa kuvat ja kauhistukaa/ihastukaa, mikä ikinä reaktionne onkaan. :DOutfit:
Kypärä/Hjälm - Lamicell Transformer
Paita/Tröja - Henri Lloyd
Hanskat/Handskar - Roeckl micro mesh
Vyö/Skärp - CRW
Housut/Byxor - Euro-Star Ruby
Saappaat/Stövlar - Mountain Horse Supreme high rider

2 kommentarer:

  1. Hienoja kuvia! Mä oon niin kade ku sulla on mahdollisuus ratsataa friisiläistä... Mut todella hienoja kuvia. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kiitos! :) Olen kyllä hurjan iloinen, että mulla on mahdollisuus ratsastaa Maaikella. Aiemmin en ole koskaan istunut friisin selässä. :)

      Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.