8 aug. 2015

Heppatytön vapaailta


Ostin tällaisen ihanan kirsikan, villiviinin ja talitintin pyrstösulan värisen huulipunan Diöööriltä. Se mätsää ihan täydellisesti yhteen mun uuden burgundyn maximekon ja konjakkisten korkkarien kanssa. Rakastan tätä kuuhun ja takaisin! Huomatkaa, miten tarkasti olen asetellut taustan (pölyiset) tuikkukipot ja kynttilänjalat. 


Viime viikon mini-getaway oli kyllä niin paikallaan tässä raskaan raatajan arjessa. Kotiutin reissulta uuden rakkaushajuveden Victorias Sökretin uudesta mallistosta. Aivan ihana pirteä tuoksu jota varmasti tulee käytettyä kaikilla lukuisilla dinnereillä. Tässä vielä poseeraan niin eteerisenä (juuri tallilta tulleena). 

Ei näitä otoksia tarvittu kuin viisitoista että sain tarkennuksen edes jotenkin oikein ja pullon sekä naaman samaan kuvaan.


Ei ole helppoa bloggaajan elämä.

No vitsit sikseen.

Kävimme syömässä paikkakunnan parasta jäätelöä Bullandö Marinan yhteydessä sijaitsevassa jäätelötehtaassa. En osannut päättää mitä kahta makua ottaisin joten kioskipoika laittoi mulle kolmea: kookos, sitruuna ja salt karamell (toffee?). Tosin mulle tuli kova annoskateus kun maistoin seuralaiseni jäätelöä: suklaa- ja mustikkajäätelö olivat kyllä ihan parasta.


Ehkä tämänkin postauksen voisi luokitella Tukholmavinkkeihin kuuluvaksi vaikka keskustaan onkin matkaa 40-50 km. Olemmehan Tukholman saaristossa. The big archipelägö.Hyvä ravintola siellä ainakin on (Bullandö Krog), iso venesatama ja tosiaan erinomaista jäätelöä. Suosittelen tutustumaan mikäli liikut Tukholman saaristossa. :)

4 kommentarer:

 1. Nauroin tolle alulle eilen ihan kippurassa kun luin tän ekaa kertaa! Hyvin tuli esille miten rankkaa bloggaajan elämä voi olla!! :D

  SvaraRadera
 2. Sinut on haastettu! Mikäli otat haasteen vastaan, löydät ohjeet täältä:
  http://siirixo.blogspot.fi/2015/08/liebster-awards.html

  -Siiri
  siirixo.blogspot.fi

  SvaraRadera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.