10 aug. 2015

Viikko Maaiken kanssa


Huh, back to reality todellakin... Ensimmäinen loman jälkeinen työpäivä on puolessa välissä ja olen ihan kuoleman väsynyt. :D No, onneksi töitä on tiedossa vain pari viikkoa ja sitten karkaan Italiaan. Tämä viikko on aika kiireinen jo ihan sen takia, että olen vastuussa Maaikesta koko viikon sen omistajien loman ajan. Tosi outoa mennä tallille ja jättää Topangan hoito jollekin toiselle, mutta en yksinkertaisesti ehdi/jaksa liikuttaa ja hoitaa kahta hevosta pitkän työpäivän jälkeen...

Maaiken kanssa onkin tiedossa kaikkea kivaa. Maastoilua, kouluvalmennusta ja jopa esteitä. Eiköhän tästä tule ihan hauska viikko! :) Saa nähdä miten lähtee sujumaan kun en ole sillä ratsastanut kuukauteen.

Tein alustavan suunnitelman tälle viikolle jotta elämä on vähän helpompaa...

Ma: maasto
Ti: koulua
Ke: hyppyjä
To: kouluvalmennus
Pe: kevyt palautteleva läpiratsastus
La: kevyt ja lyhyt maasto
Su: koulua

PS: Mikäli sinulla on Snapchat ja haluat nähdä arkeani niin minut löytää sieltä nimellä rossew! :)


Pust, det är verkligen "back to reality" nu... Första arbetsdagen efter semestern är halvvägs igenom och jag är helt slut. :D Nåja, det är bara att kämpa på i två veckor och sen ska jag till Italien. Den här kommande veckan är ganska stressig, jag har ansvaret om Maaike när ägarna är bortresta. Känns lite konstigt att gå till stallet och inte ta hand om Topanga men jag har helt enkelt inte tid eller ork att sköta och rida två hästar efter en lång arbetsdag.

Vi ska göra allt möjligt roligt med Maaike. Rida ut, gå på dressyrträning och till och med hoppa lite. Det kommer säkert att bli en jätte trevlig vecka! :) Får se hur det går, har inte ridit henne på en månad.

Jag gjorde ett grundschema att utgå ifrån, livet är lite enklare då...

Mån: uteritt
Tis: dressyr
Ons: hoppa
Tors: dressyrträning
Fre: lättare igenomridning
Lör: kort lättare uteritt
Sön: dressyr

PS: Om du har Snapchat och vill se mer av min vardag hittar du mig under namnet rossew! :)

10 kommentarer:

 1. Ehdottomasti kerrot sit miten kouluvalkku meni! :)

  SvaraRadera
 2. Shiit vilken snygg friser !! :O

  SvaraRadera
 3. On toi Maaike vaan niin kaunis! En varmasti ikinä lakkaa haaveilemasta omasta friisistä! Milloin muuten vastaat kysymyksiin mitä piti laitella arvonnan yhteydessä? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitämme yhdessä! :)

   Yritän tietysti vastata mahdollisimman pian! Tää viikko on kyllä ihan hirveän kiireinen joten en usko ehtiväni, mutta viimeistään ennen meidän matkaa eli ensi viikolla yritän parhaani mukaan vastata. :)

   Radera
  2. Pöh, olet vain laiska... perus bloggaaja

   Radera
  3. Hah, ehkä vähän sitäkin. ;) Töissä 7-11, treenaamassa 11-12, töissä 12-17, tallilla 17-21. Hyvin löytyy aikaa. :)

   Radera
 4. ååhh vilken snygg häst!! :O

  SvaraRadera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.