17 aug. 2015

Maaike, Båtis, kuvapostaus

Taas kerran yksi kiireinen ja tapahtumarikas viikonloppu takana! :D Mulla on parin päivän ajalta kuvia joku pari tuhatta, eli kiitettävästi löytyy läpikäytävää ja muokattavaa... Meillä oli pienet kuvaussessiot eilen ja Instagramissa onkin nähtävänä vähän sneak peakkia. Pestini Maaiken "huoltajana" on nyt ohi tältä erää, mutta kuvia ja tarinoita on vielä tulossa ainakin kolmen postauksen verran jos ei enemmän. Kunhan vain ehdin ne kuvat muokkaamaan!

Tässä vähän kuvia viime perjantailta kun käytiin pyörähtämässä Båtiksella. Maaike oli vähän jännittynyt eikä pohjakaan ollut optimaalinen, joten about vartin jälkeen lähdettiin takaisin kentälle. Pidemmittä puheitta, pidetään tämä vaikka pienenä kuvapostauksena. :)

Än en gång har jag har det varit en väldigt händelsefull helg! :D Jag har typ några tusen bilder att gå igenom och som jag ska redigera... Vi hade en photoshoot igår och ni kan se en sneak peak på Instagram. Min vecka med Maaike är slut nu, men jag har bilder och saker att berätta för minst tre inlägg. Bara jag hinner redigera bilderna!

Här är några bilder från fredags när vi var på Båtis. Maaike var lite spänd och underlaget var inte optimalt så efter typ en kvart gick vi tillbaka till ridbanan. 

Outfit:
Kypärä/Hjälm - Lamicell Transformer
Paita/Tröja - Henri Lloyd
Hanskat/Handskar - Roeckl micro mesh
Vyö/Skärp - CRW
Housut/Byxor - Euro-Star Ruby
Saappaat/Stövlar - Mountain Horse Supreme
Raippa ja kannukset/Spö och sporrar - Unknown
Tämä viikko ei ole ihan niin kiireinen kuin viime viikko. Töitä kyllä riittää, mutta tallipäivä tälle viikolle kertyy vain 2-4. No, onhan siinäkin jo tekemistä. Pitää myös ehtiä hoitamaan asioita sillä ensi viikolla lähdetään sinne Italiaan.

Den här veckan ser inte ut att vara lika stressig. Visst har jag mycket jobb, men det blir bara 2-4 stalldagar. Sen ska jag fixa lite saker, nästa vecka åker vi till Italien!

2 kommentarer:

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.