23 feb. 2016

Mitä kuuluu?


Kävin tässä viikonlopun aikana kännykän kuvia läpi. Olin luullut, että mun elämässä on tapahtunut paljonkin sitten meidän Teneriffan matkan mutta no, ei siellä oikeastaan ollut muuta kuin heppa-, kissa- ja ruokakuvia. Että sellaisen sisältörikkaan elämän mä omistan. ;) No ei se mitään. Saatte nähdä pilkahduksen mun arkeen näiden kuvien avulla, olkoonkin sitten niitä kissakuvia.

Ylläoleva kuvasarja kertoo tietysti ison osan arjestani, siihen kuuluu toki Topanga... Tämä ihana pusuja tarjoava poni minkä luokse lähden joka kerta hymyillen.


15-vuotias pikkusiskoni pakotti mut lataamaan kännykkään Snapchatin ja pakko myöntää, että jopa tällainen kalkkeutunut ysäriläinen on siihen nyt koukussa... ;) Vaikka ei mulla siellä kovin montaa kaveria ole, ehkä parikymmentä - ei se estä selfieiden ja energiajuomakuvien spämmäämistä. :)) Mut löytää sieltä nimellä rossew!


Sieltä Teneriffalta kotiutuminen ei sujunut ihan ruusuisesti kun pikku kissamme Tahvo päätti taas vaihteeksi sairastua aika pahasti... No ei siinä mitään, eläinlääkäriin vaan ja monta tonnia köyhempänä takaisin kotiin. Tahvon haima oli taas tulehtunut ja nyt se syö erikoisruokaa = ei hyvä diabetekselle = sokeriarvot pilvissä koko ajan. No, onneksi se kuitenkin vaikuttaa tällä hetkellä voivan hyvin ja eiköhän me vielä löydetä sopiva insuliiniannos.


1. Star Riderin ratsastusleggarit kokeilussa!
2. Appivanhempien uusi ihana koiranpentu, pitbullnarttu Becky!
3. Maailman isoin entrecote-pihvi Norrköpingissä.


Olen kärsinyt koko kuukauden käsittämättömästä himosta Lindor-kuulia kohtaan! Ihan kamalaa. :D
1. Ostin niitä töihin perjantai-fikalle.
2. Löysin tämän erikoismaun meidän ICA:sta ja koukutuin heti. Niin hyviä mutta niin ällöttävän makeita!
3. Hamstrasin kaikkia makuja kun niitä eteen tuli. Hyh, no nyt ei onneksi tarvitse syödä näitä hetkeen kun tuli kiintiö täyteen. ;)


1. Tacoilta Tahvon kanssa
2. Tahvon kanssa autossa


Kollegani kanssa mys-fika eräänä iltapäivänä toimistolla... On kyllä liian vaarallista olla töissä Söderillä missä on kahviloita joka kulmalla! Onneksi myös kuntosali on lähellä...


Topanga ja Topangan levitetyt heinät. Mikä aivopieru sille tuli?


Maaike on myös tietysti päässyt koristamaan kännykkäni valokuva-albumia kun olen sillä tässä ratsastellut vähän epäsäännöllisen säännöllisesti. Useammankin olisi kiva mennä, mutta olen tosi iloinen ja kiitollinen niistä satunnaisista kerroista kun saan tällä ihanalla tammalla ratsastaa!

Loppuun vielä muutama videopoiminta mun Snäpistä. Kenellekään ei varmasti tule nuo kaksi kissavideota yllätyksenä? :D Tosiaan mun snäppi on 80 % kissoja, 10 % ruokaa, 5% selfieitä ja 5% energiajuomia. Tervetuloa seuraamaan! ->rossew<-


MITÄ SINULLE KUULUU?
Ride love laugh

8 kommentarer:

 1. Ihan hyvää kuuluu. Kisakausi avattu onnistuneesti. 1&2 sijoilla. Koitan saada kirjoitettua kisapostauksen tässä lähipäivinä.

  SvaraRadera
 2. Jonkun aikaa olenkin jo blogiasi lukenut, nyt vasta ensimmäistä kertaa kommentoin, sinulla on tosi kiva blogi, tykkään!
  Mä rakastan pitbulleja, katsoin ihan haltioissani tuota pentukuvaa, niistä on kyllä annettu niin vääränlainen kuva mediassa.. :/
  Ps. Minulle kuuluu hyvää, kiitos kysymästä ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Voi kiitos, ihanaa kun kommentoit! :)

   Pitbull ei ole ihan mun tyylinen koirarotu, mutta olen kanssasi ihan samaa mieltä, että niiden maine on turhaan pilattu huonojen omistajien takia. Tämä pentu on kuitenkin kyllä valloittavan suloinen! <3

   Radera
 3. Meillä on muutamia hevosia, jotka siirtelee heinäkasat ympäri karsinaa. Ei siis levitä, vaan ihan oikeasti onnistuu siirtämään ne toiselle puolelle melkein ehjinä... :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Voi ei, apua! :D En ymmärrä, pesääkö ne rakentavat?

   Radera
 4. Irtse en ole yhtään kissaihminen mutta kyllähän Tahvoa kehtaa katsella ;) Itse tein tänään vikan kokeen ennen hiihtolomaa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heh, mäkään en sinänsä ole mikään kissaihminen mutta sitäkin enemmän Tahvoihminen. Ja sitä samaa sanovat myös monet muut. :D

   Toivottavasti koe meni hyvin! Mukavaa hiihtolomaa. :)

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.