15 feb. 2016

Photoshoot: Night rider

Tämä teema on ollut mun bucket listillä jo iäisyyden ja nyt, nyt vihdoin se pääsi toteutukseen! Saimme tänne Tukholmaan kevyen lumipeitteen ja lauantaina kävi jopa niin hyvä tuuri että aurinkokin näyttäytyi. Päivän toisena mallina oli Maaiken karsinanaapuri, nuori friisitamma Hylkje omistajansa kanssa. Valokuvaustauon takia mulla oli ajoittain vähän asetukset hukassa näin pimeissä olosuhteissa, kuitenkin vastavalo oli todella kirkas... Mutta olen kyllä mielettömän tyytyväinen näihin ja mikä parasta, L oli minuakin tyytyväisempi ja FB:n tykkäyksien perusteella nämä kuvat olivat myös monen muun mieleen. :) Toivottavasti tekin tykkäätte! Ja sori, näitä on nyt vähän useampi samantyylinen mutta en osannut valita. Tätä parivaljakkoa tulette varmasti näkemään useamminkin blogikuvissa, meillä on suunnitelmissa jo monta kivaa photoshootia! :)

Mikä on suosikkisi?

Jag har velat fota detta tema hur länge som helst och äntligen! Vi fick lite snö hit till Stockholm och på lördag kom till och med solen fram så det blev helt perfekta fotoförhållanden. Dagens andra modell var Maaikes boxgranne Hylkje med sin ägare. Jag kände mig lite vilse med kamerainställningarna, hade ju haft en liten paus från att fota och det var lite trixigt i den mörka skogen med kraftigt motljus... Men jag är super nöjd med dom här bilderna och det bästa är ju att L var ännu med nöjd. Och enligt alla likes på FB så tyckte folk att dessa är jätte fina. ;) Hoppas ni gillar dom också! Jag är ledsen att det är så många likadana bilder, men jag kunde helt enkelt inte bestämma mig. Ni kommer säkert att få se mer av dessa två här, vi har planerat in flera roliga photoshoots!

Vilken bild är din favorit?

1

2

3


5

6

7

8

9

10

11

12

13

2 kommentarer:

  1. Aivan mielettömän upeita kuvia! Mun suosikit ovat: 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10. 5 ja 6 näyttävät siltä kun ratsukko olisi patsas. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kiitos! :) Hyvä etten ole ainoa jonka oli vaikea valita yhtä suosikkia... ;)

      Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.