4 feb. 2016

Throwback Thursday: Helmikuu/Februari

Tammikuusta ei tullut throwbackia sillä mulla ei oikeasti ollut tarpeeksi kuvia, että siitä olisi järkevää postausta saanut aikaiseksi. Mutta helmikuulta löytyi ihan kiva määrä kuvia. :)


2005
15-vuotias Rosita ja 5-vuotias Jet, lyömätön yhdistelmä. ;) Hapsuchapsit olivat suurin rakkauteni ja olin myös kovin ylpeä tuosta itse tekemästäni Ruotsi-huivista.

Jag är 15 år Jet 5 år, helt underbart. ;) Chaps med fransar var min största kärlek vid den tiden och jag var väldigt stolt över min Sverige-halsduk som jag hade gjort helt själv.2007
Olen ottanut tämän kuvan Apassionatasta ja mielestäni se on aivan ihana vaikka laadulta voisi ehkä toivoa vähän enemmän. Muistan tämän esiintyjän olleen suosikkini!

Jag har tagit det här fotot på Apassionata och jag tycker den är väldigt fin trots att kvalitén skulle kanske kunna vara bättre. Jag gillade mest det här numret!


2009
Vuokrahevoseni Nuppu Nurmijärvellä Provincia-tallilla.

Min medryttarhäst Nuppu på stall Provincia i Nurmijärvi.2010
Hyppyjä vuokrahevosella Elsalla, Rake-tallin maneesissa.

Hoppning på min medryttarhäst Elsa, i stall Rakes ridhus.2011
Tässä on suttuinen kännykkäkuva eestinponiruuna Asparista jonka liikutuksessa autoin muutaman kuukauden ajan kun sen omistaja teloi jalkansa.

En ganska dålig mobilbild på en ponnyvalack som heter Aspar. Jag hjälpte till att rida honom under några månaders period när hans ägare hade gjort illa sin fot.


2012
Voi, ihana Masa! Olen tässä ensimmäistä kertaa tallilla lonkkaleikkauksen jälkeen eikä riemulla ole rajaa. Selkään en sentään vielä uskaltautunut.

Underbara Masa! Det här var första gången jag var på stallet efter höftoperationen och ni kan ju se hur glad jag var. Vågade dock inte rida ännu. 2013
Vuokrahevosen Gracian kanssa Gumbölen golf-kentällä. Vitsi mulla ikävä Gumbölen maastoja!

Här är vi på Gumböles golfbana med min medryttarhäst Gracia. Jag saknar Gumböles skogar så mycket!2014
Tässä taidan olla jopa viimeistä kertaa hevosen selässä Suomessa, muutto Ruotsiin tapahtui ihan vähän tämän jälkeen. Kuvassa liikutushevoseni Mauno, yksi isoimmista hevosista millä olen ratsastanut!

Jag tror det här är sista gången jag satt på en häst i Finland, jag flyttade till Sverige kort efter. Det är Mauno som jag var tillridare till, han är en av dom största hästarna jag har ridit!2015
Mikä näissä helmikuun kuvissa on yhteistä? Kaikissa on lunta (tai kylmä)! Täällä ei ole jäljellä enää yhtään lunta. Vettä vaan sataa ja lämpöä on ollut meidän kotiintulosta asti nollan yläpuolella, välillä lähes +10 astetta. Tylsää. :( Kuvassa ollaan lähdössä maastoon Vikingin kanssa ja no, kuten näette, satoi "vähän" lunta. :D

Vad är gemensamt för bilderna i februari? Alla är tagna i snön eller när det är kallt! Nu finns det knappt nån snö kvar, det bara regnar hela tiden och sedan vi kom hem så har det varit plusgrader, ibland till och med nästan +10. Tråkigt. :( Här ska vi precis bege oss iväg på en uteritt med Viking och ja, som ni kan se så snöade det "lite". :D

4 kommentarer:

 1. Tänne tuli taas lunta, oon ihan innoissani! Vois tulla vielä vähän lisää niin ehkä sitä uskaltautuis taas pellolle.. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ihanaa, nauti kun voit! :) Viimeisetin lumikökkäreet sulivat pois tässä aamun aikana ja nyt on kymmenen päivän sääennuste täynnä +3- +5 lämpöä, kovaa tuulta ja vesisadetta... Ei naurata. :D

   Radera
 2. Mitäs sun lonkalle on käyny (oot vissiin joskus maininnu siitä ku tuli jotenki sellanen olo)? Nyt on kyllä ollu ihanan vähän pakkasta, mutta ärsyttävä tuuli piinaa etenkin aukeilla paikoilla :/ T. mukavuudenhaluinen

  SvaraRadera
  Svar
  1. En oo varma oonko tässä blogissa sen tarkemmin avannut asiaa, ehkä sivulauseessa maininnut? Edellisessä blogissa varmaan käsittelin asiaa enemmän kun oli silloin ajankohtainen. :) Mulla on ollut lonkkanivelessä vanha, lapsena saatu vamma joka alkoi myöhäisessä teini-iässä vaivaamaan ja kun vaiva selvisi (repeämä labrumissa) se leikattiin tähystyksessä.

   Mä toivoisin tänne vähän pakkasta, ihan kamala tämä "puolen välin" sää. :(

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.