6 feb. 2016

Södermalmin aurinko

Kävellessäni tänään (tai no eilen, t. yökukkuja) töistä kotiin (= kohti bussiasemaa) aloin miettimään keskellä Hornsgatania, että miksi mä en ota kuvia tästä ihanasta ympäristöstä missä olen päivittäin? Aurinko paistoi ja Södermalm tarjosi parasta puoltaan. Sitä tulee niin sokeaksi tutulle ympäristölle, että unohtaa nauttia maisemista. Södermalm on lempialuettani Tukholman keskustassa. Joka puolella on jännittäviä pikku putiikkeja, kahviloita, ravintoloita ja taidegallerioita. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan Söderiin mikäli käväiset Tukholmassa! :) Kuljen yleensä tämän välin metrolla mutta nyt oli sen verran hyvä sää ja huoltoliike (kuulokkeita varten, lue seuraava kappale) sijaitsee just puolessa välissä työpaikkaani ja Slussenin bussiasemaa joten päätin kävellä tuon "hurjat" 3 km.

Mun viikko on ollut sikäli vähän rasittava, että olen herännyt lähes joka aamu 5-6 välillä... Univelkaa on siis kertynyt asteittain ja nyt sitä alkaa olla jo sen verran etten näköjään malta nukkua ollenkaan vaan on saatava ulos tällainen puoliturha postaus. ;) Muuten viikko on mennyt ihan hyvin vaikka onkin ollut vähän liikaa töitä. Olen ehtinyt treenaamaan neljä kertaa, sain uuden tietokoneen (Macbook, pus) ja multa hajosi TOISEN kerran kalliit Beatsin kuulokkeet. En ymmärrä mitä sekundatavaraa nämä ovat. Ihan sama juttu kävi kun ostin ne upouusina, kestivät reilu 8 kk ehjinä ja sitten oikealta puolelta katosivat äänet kokonaan. Sain viime kesänä huollosta tilalle uudet kuulokkeet ja nyt, 8 kuukautta myöhemmin näillekin kävi sama homma - oikean puolen kuuloke ei toimi. Kolmas kerta toden sanoo, kai ne hajoaa myös sen kahdeksan kuukauden jälkeen.

En ole päässyt koko viikkona ratsastamaan mutta nyt on edessä neljän päivän talliputki, jesjes! Mun mies sanoi tuossa yksi päivä sitten lauseen mitä en koskaan kuvitellut kuulevani hänen suustaan... Hän ehdotti ihan itse, oma-aloitteisesti kesken kauppareissun, että täytyy taas tulla kuvaamaan että saan blogiin uusia kuvia. Olin AIVAN puulla päähän lyöty, ihana mies!

Mariatorget

Söpö narukauppa

Hornsgatan

Miten suloinen tämä taidegallerian vierailija!


Södra Mälarstrand

Slussen


Takaisin kotona saaristossa

4 kommentarer:

 1. Beatsin kuulokkeet... Mulla oli ne pro-kuulokkeet ja kauankohan ne kesti, ehkä joku pari kk ja sitten oikeasta korvasta ei tullut ääntä ja joku osa oli lähtenyt kuulokkeen sisältä irti.. Ostin uuden piuhan ja ne toimi taas ehkä pari kk kunnes meni rikki. En todellakaan suosittele!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Joo odotin kyllä "pikkuisen" enemmän kahden sadan kuulokkeilta kuin reilun puolen vuoden eliniän. :D Saa nähdä kuinka kauan ne kolmannet sitten kestävät...

   Radera
 2. Ihania kuvia!:) Mä sain kans muutamia vuosia takaperin poikaystävältä tuliaisiksi beatsin nappikuulokkeet, hajosivat melkein heti! Varmaan 4kk käytön jälkeen ei kuulunut toisesta mitään :( Ja ihan olivat aidot eikä mitkään kiinakopiot:D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! :) Olisinpa tiennyt etukäteen Beatsien laadun olevan näin surkeaa! No, onneksi olen nyt molempina kertoina saanut asian selvitettyä ja uudet tilalle, mutta kiva jos nuo kolmannetkin hajoavat samalla lailla niin sitten mä kyllä nostan kunnon metelin. :D

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.